Παρακαλώ περιμένετε

Γάμος σε λευκό και πράσινο χρώμα που αντανακλά την κομψότητα!

Γάμος σε λευκό και πράσινο χρώμα που αντανακλά την κομψότητα!

Γάμος σε λευκό και πράσινο χρώμα έχει γίνει δημοφιλής από την αυξανόμενη δημοτικότητα των organic γάμων. Λατρεύω την απλότητα, το ρομαντισμό και την απαλότητα του συνδυασμού λευκού και πράσινου. Οι γάμοι αυτοί είναι δημοφιλείς για κάθε εποχή και η διακόσμηση τους είναι όμορφη με κάθε πράσινη απόχρωση που προτιμάτε. Εδώ μοιραζόμαστε τις ιδέες του γάμου με το λευκό και το πράσινο για να σας εμπνεύσουμε. Ρίξε μια ματιά!

Γάμος σε λευκό και πράσινο χρώμα:

Ανθοστόλισε το ιερό.

Το επίκεντρο της τελετής είναι η περιοχή του ιερού; Επιπλέον, πολλές φωτογραφίες θα πραγματοποιηθούν σε αυτό το σημείο πριν και μετά τον γάμο, έτσι είναι χρήματα που ξοδεύονται καλά! Λίγο ή πολύ εξαρτάται από το γούστο σας, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτή την επιλογή αν δείξετε λίγη αγάπη!

Γάμος σε λευκό

Διακόσμηση υποδοχής.

Ο κύριος όγκος του χρόνου σας θα είναι στη υποδοχή, οπότε βεβαιωθείτε ότι το αντιμετωπίζετε ανάλογα. Η όμορφη πινελιά του πρασίνου θα το απογειώσει, ώστε ακόμη και ένα κλαδάκι θα έχει τεράστιο αντίκτυπο!

Γάμος σε λευκό Γάμος σε λευκό Γάμος σε λευκό

Κεντήματα και λεπτομέρειες στα τραπέζια.

Οι καλεσμένοι σας θα κοιτάξουν στα τραπέζια και στο πάτωμα, γι' αυτό βεβαιωθείτε ότι έχουν κάτι όμορφο να αντικρίσουν! Ο γάμος σε λευκό και πράσινο σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε πολλά και το καθιστά πάντα οπτικά ενδιαφέρον. Αν χρησιμοποιείτε μακριά τραπέζια, το πράσινο κλαδάκι θα κάνει την διαφορά στο λευκό κεντητό τραπεζομάντηλο!

Γάμος σε λευκό

Γάμος σε λευκό με πράσινο και στα προσκλητήρια.

Ρύθμιση στα προσκλητήρια γίνεται 6 με 3 μήνες πριν από τη μεγάλη μέρα. Οι επιλογές είναι πρακτικά ατελείωτες και αφήνει τους καλεσμένους σας να μάθουν τι μπορούν να περιμένουν στη μεγάλη σας μέρα.

Γάμος σε λευκό Γάμος σε λευκό

Η ανθοδέσμη της νύφης με λευκά και πράσινα στοιχεία.

Εάν χρησιμοποιήσετε το πράσινο, η ανθοδέσμη σας θα πρέπει να το αντανακλά αυτό και να προσθέσει στο άγγιγμα φρέσκων λουλουδιών, σε λευκά προσθέτει μόνο στο ρομαντισμό και την αίγλη της νύφης. Διατηρώντας το σχήμα λίγο ανοιχτό και ευάερο βοηθά επίσης αυτό το βλέμμα πραγματικά να ζωντανέψει!

Γάμος σε λευκό Γάμος σε λευκό

Διαφορετικά θέματα γάμου σε λευκό και πράσινο.

Γάμος σε λευκό και το πράσινο μπορεί να κάνει την διαφορά για οποιοδήποτε θέμα έχετε στο μυαλό. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι διαχρονικό και κλασικό και κομψό και σύγχρονο και αυτό είναι ένα δύσκολο πράγμα να βρεθεί στον κόσμο του γάμου.

Boho στυλ.

Γάμος σε λευκό

Σύγχρονος και Μινιμαλιστικός.

Γάμος σε λευκό

Ρομαντικός.

Γάμος σε λευκό

Κλασσικός.

Γάμος σε λευκό

Γάμος σε λευκό με πράσινο και η τούρτα.

Ένα άσπρο, παγωμένη τούρτα είναι το τέλειο σκηνικό για λίγο ή πολύ πράσινο. Και το καλύτερο μέρος, το πράσινο δεν μαραζώνει εύκολα, έτσι η τούρτα σας θα φαίνεται φρέσκια όπως όταν έβγαινε από το φούρνο!

Γάμος σε λευκό

Αυτές είναι μερικές από τις προτάσεις μας για είναι υπέροχοs και κομψός ο γάμος σε λευκό.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.