Παρακαλώ περιμένετε

Γάμος 2019 οι νέες τάσεις και όλα όσα πρέπει να μάθεις!

Γάμος 2019 οι νέες τάσεις και όλα όσα πρέπει να μάθεις!

Γάμος 2019; Γεια σου μέλλουσα νυφούλα, μαζί θα δούμε και θα μελετήσουμε τις προβλεπόμενες τάσεις για εκείνες που παντρεύονται το νέο έτος. Θα παρατηρήσουμε νυφικά, σχολισμούς και ανθοστόλιμους ακόμα και προσκλητήρια.

Μπορεί να είμαστε στο νοέμβριο 2018, αλλά ο όρος γάμος 2019, η προσεχής περίοδος είναι στα σκαριά αφού μας έμειναν μόνο 2 μήνες για το νέο έτος. Θα δούμε πιο φωτεινά και ουδέτερα χρώματα για γάμους 2019 και οι νύφες θα προσθέσουν μερικά χρώματα και τονισμούς για να την κάνουν πιο προσωπική. Εάν είστε ανάμεσα στις νύφες του 2019, ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να δείτε τις νέες τάσεις που βλέπουμε στον κόσμο της μόδας του γάμου.

Γάμος 2019 και οι νέες τάσεις που θα δούμε:

Ωχρά και ελιά.

Αυτά τα δύο χρώματα να βρίσκεις εύκολα στην φύση. Είναι ζεστά και γήινα ταιριάζουν τέλεια σ' έναν γάμο που θα γίνει το χειμώνα. Κατάλληλα ακόμα και στην μεταβατική περίοδο φθινόπωρο χειμώνα, χειμώνα άνοιξη.

Γάμος 2019

Γαλάζιο και ελιά.

Ο γάμος 2019 είναι αυτό που λέμε επιστροφή στην φύση. Αυτά τα χρώματα σίγουρα παραπέμπουν στο χειμώνα αλλά ταιριάζουν τέλεια και την άνοιξη. Ένας κλασικός συνδυασμός αλλά όχι αναμενόμενος.

Γάμος 2019

Λερωμένο ροζ και μπλε.

Ο απολύτως συνδυασμός για έναν γάμο. Ίσως το έχουμε ξαναδεί όμως είναι τόσο όμορφος που σίγουρα δεν θα φύγει από την μόδα. Θα ήταν ένας ωραίος συνδυασμός και για βαφτίσεις.

Γάμος 2019

Ο γάμος 2019 αγαπά το μωβ.

Όλες οι αποχρώσεις του "γλυκού" μωβ  είναι στους καταλόγους με τα πιο υπέροχα σχεδιασμένα ρούχα φέτος. Και γιατί όχι και στον γάμο σας νυφούλες μου.

Γάμος 2019

Κόκκινο βαθύ και ροζ.

Μην το φοβάσαι καθόλου τα χρώματα αυτά ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους. Γλύκα όπως είναι δεν χρείαζεται να κάνεις και πολλά. Ρομαντικός γάμος 2019 θα ήταν ο ιδανικός τίτλος για αυτόν τον συνδυασμό.

Γάμος 2019

Μπλε και πράσινο.

Είπαμε αυτό τον χρόνο τολμάμε να παίξουμε με τα χρώματα της φύσης χωρίς ενδοιασμούς. Ιδανική ιδέα και για γάμο και βάπτιση αγοριού μαζί. Τολμήστε το.

Γάμος 2019

Πράσινο και καφέ.

Το σύνηθες στην φύση είναι το πράσινο και το καφέ. Μια υπέροχη επιλογή για όσες θέλουν μια καθαρά γήινη πλευρά στο γάμο τους.

Γάμος 2019

Και φυσικά μην ξεχάσεις να μας γράψεις ποιος είναι ο αγαπημένος σου συνδυασμός μέχρι τώρα. Π.χ. γράψε: Πράσινο και καφέ γάμος 2019.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.