Παρακαλώ περιμένετε

Peter Papapetros - Photography Φωτογράφηση γάμου και βάφτισης

Peter Papapetros - Photography Φωτογράφηση γάμου και βάφτισης

Peter Papapetros - Photography μας μίλαει για την καλλιτεχνική του πορεία ως φωτογράφος. Αναλύει το έργο του και μας αποκαλύπτει για το μυστικό της επιτυχιάς του.

Δημιουργώντας συναισθήματα με τον Peter Papapetros - Photography!

Όταν αποτυπώνεται η μαγεία του ανθρώπινου συναισθήματος στο φακό, είτε πρόκειται για γάμο είτε για βάφτιση, τότε ο έμπειρος φωτογράφος μεταμορφώνεται σε καλλιτέχνη και γνωρίζει ότι η φωτογράφιση του πέτυχε. Πέτυχε γιατί κατάφερε να κάνει το ζευγάρι να αφεθεί στα χέρια του και να νιώσει εμπιστοσύνη και άνεση. Πέτυχε γιατί κατάφερε με σεβασμό στην ιερή του στιγμή, να απαθανατίσει τις καλύτερες του εικόνες. Πέτυχε γιατί κατάφερε μέσα από την διαφορετικότητα του κάθε ζευγαριού ή προσκεκλημένου, να δημιουργήσει την δική τους «ταινία»... Όταν δε στα παραπάνω προστεθεί και η καλή διάθεση και μια ζεστή συνεργασία, το αποτέλεσμα απογειώνεται! Δεν είναι απλά πιο όμορφο, είναι συναρπαστικό! Κάθε «κλικ» της φωτογραφικής κάμερας και συναίσθημα! Το δικό σας συναίσθημα!

Οι δημιουρίες Peter Papapetros - Photography μιλούν απο μόνες τους!

Peter Papapetros - Photography Peter Papapetros - Photography Peter Papapetros - Photography Peter Papapetros - Photography Peter Papapetros - Photography Peter Papapetros - Photography Peter Papapetros - Photography Peter Papapetros - Photography

Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στο συναίσθημα, όπως ακριβώς πρέπει να αποτυπωθεί κάθε εικόνα στην μνήμη μας έτσι και στην φωτογράφιση. Είτε πρόκειται για φωτογράφιση γάμου, είτε για βάφτιση μην διστάσετε να εμπιστευτείτε τον Peter Papapetros - Photography.

Peter Papapetros

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.