Παρακαλώ περιμένετε

Αδύνατη την ημέρα του γάμου; Συμβουλές και πως να δείχνεις αδύνατη!

Αδύνατη την ημέρα του γάμου; Συμβουλές και πως να δείχνεις αδύνατη!

Αδύνατη την ημέρα του γάμου; Ήρθε η μεγάλη μέρα κι εσύ θες να δείχνεις πιο αδύνατη από ποτέ; Κι όμως γίνεται! Ακολούθησε τις συμβουλές μας και μάθε πως θα δείχνεις πιο αδύνατη!

Διάλεξε ένα κολακευτικό για το σώμα σου νυφικό.

Για να δείχνεις αδύνατη την ημέρα του γάμου, πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο ρούχο πάντα. Το ότι σου αρέσουν τα γοργονέ ή τα στενά νυφικά, αυτό δεν σημαίνει ότι σου πάνε κιόλας. Αν δεν έχεις μέση δαχτυλίδι, απόφυγε αυτούς τους τύπους νυφικών, αφού αυτό που θα κάνουν είναι να τονίσουν τις ατέλειές σου. Κι αυτό δεν το θέλουμε καθόλου.

αδύνατη την ημέρα του γάμου

Πόσο αδύνατη θες να γίνεις;

Σε παρακαλώ να είσαι ρεαλιστική όσον αφορά τους στόχους σου. Δε γίνεται να κοιμηθείς τη μία μέρα και την άλλη να ξυπνήσεις αδύνατη. Μπορεί να έχεις έναν δύσκολο στόχο αλλά για να τον πετύχεις αυτό που χρειάζεται είναι σίγουρα αλλαγή διατροφικών συνηθειών και φυσικά γυμναστική. Αν δεν το κάνεις αυτό πιθανότατα θα παραμείνεις όπως ακριβώς σε βλέπεις τώρα στον καθρέφτη. Και ούτε να το σκεφτείς να διαλέξεις νυφικό με το σκεπτικό ότι θα είσαι 10 κιλά πιο αδύνατη. Κανείς δε θέλει να σε δει να κοντεύεις να εκραγείς μέσα στο ασφυσκτικά στενό νυφικό σου!

αδύνατη την ημέρα του γάμου

Αδύνατη την ημέρα του γάμου με μαγικό τρόπο!

Επέλεξε έναν -μία make up artist που θα ξέρει να κάνει contouring. Αν η μακιγιέρ σου ξέρει να κάνει τις απαραίτητες σκιάσεις με όπλο τα πινέλα της θα σε κάνει σίγουρα να φαίνεσαι πιο αδύνατη. Οι γωνίες στα μάγουλα σου θα φανούν -επιτέλους- και το πιο σημαντικό; Δε θα έχεις χύσει ούτε στάλα ιδρώτα στο γυμναστήριο.

αδύνατη την ημέρα του γάμου

Aδύνατη την ημέρα του γάμου ναι-φουσκωμένη όχι!

Μείνε μακριά από τροφές που σε φουσκώνουν. Φασόλια , μπρόκολο και λαχανο καλύτερα να τα ξεχάσεις ή έστω να τα αποφύγεις για 2-3 μέρες πριν τη μέρα του γάμου σου.

αδύνατη την ημέρα του γάμου

Αδύνατη για πάντα με πολύ νερό! Αντικατάστησε τα αναψυκτικά με νερό.

Προφανώς, η ζαχαρη που περιέχουν τα αναψυκτικά δεν είναι ότι καλύτερο για να παραμείνεις αδύνατη την ημέρα του γάμου σου. Συν ότι το ανθρακικό μπορεί να παγιδευτεί στο στομάχι σου και να σου προκαλέσει τέτοιο φούσκωμα που να σου χαλάσει την διάθεση. Το νερό είναι μακράν καλύτερη επιλογή από οποιοδήποτε αναψυκτικό, και όχι μόνο δε θα σε φουσκώσει αλλά θα κάνει και το δέρμα και τα μαλλιά σου να λάμπουν και να δείχνουν απίστευτα υγιή.

αδύνατη την ημέρα του γάμου

Μείνε αδύνατη χωρίς τσιγάρο.

Μην καπνίζεις. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ακόμα και το να εισπνέεις επιπλεόν αέρα-πόσο μάλλον με βλαβερές ουσίες- μπορεί να σε φουσκώσει κιόλας.

αδύνατη την ημέρα του γάμου

Ακόμα και αδύνατη, δεν ξεχνάς ποτέ shapewear εσώρουχα.

Δεν είναι τυχαία το αγαπηµένο αξεσουάρ όλων των celebrities.Τα shapewear εσώρουχα είναι σχεδιασµένα για να κρύβουν τις ατέλειές σου και να αναδεικνύουν µόνο τα σωστά σηµεία. Ακόμα κι αν είσαι super skinny, πες ναι σ' εναν κορσέ ή σ' ένα λαστέξ εσώρουχο σύσφιξης. Το νυφικό σου θα εφαρμόζει καλύτερα κι εσύ θα φαίνεσαι ακόμα πιο αδύνατη την ημέρα του γάμου σου.

αδύνατη την ημέρα του γάμου

Δημιούργησε ψευδαίσθηση πως είσαι αδύνατη την ημέρα του γάμου.

Βάλε μια ζώνη στο νυφικό σου. Με το να βάλεις μια ζώνη, θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τη μέση σου. Συμβουλέψου το ατελιέ που θα σου ράψει το νυφικό ή διάλεξε -αν το νοικιάσεις-ένα νυφικό με κάποιου είδους ζώνη. Κομψή, λιτή, στολισμένη με κρύσταλλα, boho, να είσαι σίγουρη πως θα κάνει τη διαφορά.

αδύνατη την ημέρα του γάμου

Αυτόματα αδύνατη φορώντας nude παπούτσια.

Κάνε τη διαφορά επιλέγοντας αντί για λευκά νυφικά παπούτσια , παπούτσια στο χρώμα του δέρματος. Αυτομάτως θα σου δώσουν ύψος,και τα πόδια σου θα φαίνοντα μακρύτερα.

αδύνατη την ημέρα του γάμου

Αδύνατη την ημέρα του γάμου με τις σωστές ασκήσεις.

Αντί να επικεντρώνεσαι σε ασκήσεις για να χτίσεις μύες πριν το γάμο και να χάσεις λίπος, δοκίμασε ασκήσεις που θα τονώσουν το σώμα σου. Yoga, pilates είναι δύο πολύ καλές επιλογές που σε βοηθούν και να χάσεις βάρος αλλά και να χαλαρώσεις!

αδύνατη την ημέρα του γάμου

Μαγικά δεν γίνονται κορίτσια, αλλά οι παραπάνω -δοκιμασμένες- συμβουλές, θα σε κάνουν να δείχνεις πιο ανανεωμένη, πιο λαμπερή και το πιο σημαντικό πιο αδύνατη την ημέρα του γάμου!

Επιμέλεια: Κατερίνα Κεχαγιά