Παρακαλώ περιμένετε

Χειμωνιάτικος γάμος σε μπορντώ χρωματισμούς που κόβουν την ανάσα.

Χειμωνιάτικος γάμος σε μπορντώ χρωματισμούς που κόβουν την ανάσα.

Χειμωνιάτικος γάμος συνηθίζεται να παίζει χρωματιματικά με περισσότερο σκούρα χρώματα όπως το βυσσυνι, το μπορντώ και όλες τις σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου. Είναι πιο ατμοσφαιρικό σ' εναν χειμωνιάτικο γάμο ένα τέτοιο σκούρο μπορντώ παρά κάποιο άλλο χρώμα. Ειδικά αν συνδυαστεί με μεταλλικές λεπτομέρειες, πιο όμορφο και σικ αποτέλεσμα δεν υπάρχει! Το «burgundy» όπως λέγεται το σκούρο μπορντώ θυμίζει παλιό κρασί και είναι αναμφισβήτητα το απόλυτο χρώμα για κάθε χειμωνιάτικο γάμο αλλά και για φθινοπωρινό ακόμα γάμο! Αν κάνετε λοιπόν θεματικό χειμωνιάτικο γάμο και αναζητάτε ιδέες, απολαύστε τις παρακάτω προτάσεις για τον πιο fashionable σε μπορντώ χρωματισμούς χειμωνιάτικο γάμο!

Χειμωνιάτικος γάμος μόνο με μπορντώ χρώμα, μάλλον θα δείχνει βαρετός!

«Σπάστε» τη μονοτονία με λίγο κυπαρισσί και ίσως γκρι. Το πράσινο θα δώσει τη ζωντάνια που χρειάζεται ένας χειμωνιάτικος γάμος ένω το γκρι θα προσδώσει κοψότητα.

Χειμωνιάτικος γάμος

Ο χειμωνιάτικος γάμος-ίσως περισσότερο στους φθινοπωρινούς μας αρέσουν πολύ οι αψίδες. Τι πιο όμορφο από μια αψίδα στολισμένη με υπέροχα λουλούδια και υφάσματα πολυτελή. Το μπορντώ έχει και πάλι την τιμητική του καθώς μπορείτε για τον χειμωνιάτικο γάμο σας να επιλέξετε σκούρες αποχρώσεις στα λουλούδια!

Χειμωνιάτικος γάμος

Ως χειμωνιάτικος γάμος, το μπορνώ στην ανθοδέσμη δίνει μια ρομαντική και μυστηριώδη διάθεση. Βάλτε χρώμα λοιπόν, όχι οποιοδήποτε αλλά το μπορντώ, στην ανθοδέσμη σας και κάντε τη διαφορά στον φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο γάμο.

Χειμωνιάτικος γάμος

Θες τους καλύτερους επαγγελματίες στην καλύτερη τιμή για τον γάμο σου; Στο The Wedding Experts υπάρχουν πάνω από 2200 επαγγελματίες σε 40 κατηγορίες! Σύμπληρωσε τη φόρμα και πάρε άμεσα προσφορές στα μέτρα σου σε ότι σε ενδιαφέρει. Εντελώς δωρεάν!

Χειμωνιάτικος γάμος ή φθινοπωρινός, και στους δύο υπάρχει γαμπρός! Γιατί να μην παίξεις με μπορντώ αποχρώσεις στη μπουτονιέρα του γαμπρού; Μια κομψή μπουτονιέρα συνδυασμένη με λευκό και λίγο φυλλώδες χρώμα, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και μας δίνει ένα υπέρκομψο αποτέλεσμα στον χειμωνιάτικο γάμο.

Χειμωνιάτικος γάμος

Ο χειμωνιάτικος γάμος, συνήθως η διακόσμηση στα τραπέζια είναι πιο σημαντική απ ότι στους καλοκαιρινούς. Αφού αν μη τι άλλο βρίσκονται σε κλειστό χώρο και ετσι δεν αποσπάται η προσοχή από το εξωτερικό περιπάλλον. Βάζοντας όμορφα κεριά διακοσμημένα με λεπτομέρειες σε μπορντώ αποχρώσεις. Ή ακόμα και λουλούδια, δίνετε στον χειμερινό σας γάμο μια μοναδική ζεστασιά.

Χειμωνιάτικος γάμος

Όταν κάνεις ένα χειμωνιάτικο γάμο, ακόμα και στην τούρτα να έχεις μπορντώ λεπτομέρειες διακιολογείται. Δείχνει τόσο κομψή και παράλληλα πολυτελής που ίσως να λυπηθείς να φας το πρώτο κομμάτι και να τη χαλάσεις. Ένα είναι σίγουρο ότι θα χορτάσεις και μόνο που θα δεις τη γαμήλια τούρτα σου τόσο λαμπερή!

Χειμωνιάτικος γάμος

Χειμωνιάτικος γάμος χώρις τις φίλες μας δεν γίνεται!

Τα χρώματα των φορεμάτων ναι μπορούν να είναι αυτό το βαθύ ζεστό μπορντώ χρώμα. Αν τώρα κάποιες έχουν ενστάσεις, προτείνετε και το παστελ ροζ σαν επιλογή, που άλλωστε κάνει το τέλειο χρωματικό ζευγάρι με το μπορντώ. Είμαστε σίγουροι πως σπάνια οι καλεσμένοι σας θα έχουν δει πόσο αριστοκρατικός και λαμπερός μπορεί να γίνει ένας χειμωνιάτικος γάμος.

Χειμωνιάτικος γάμος

Επιμέλεια: Κατερίνα Κεχαγία