Παρακαλώ περιμένετε

Προσκλητήρια 2018 - Μάθε τις νέες μοναδικές τάσεις!

Προσκλητήρια 2018 - Μάθε τις νέες μοναδικές τάσεις!

Κάθε χρόνο βλέπουμε και μια καινούρια τάση στα προσκλητήρια 2018. Σίγουρα υπάρχουν και κάποια διαχρονικά σχέδια αλλά εάν σκέφτεστε να παντρευτείτε αυτόν τον καιρό, ρίξτε μια ματιά στις 5 πιο καυτές τάσεις για φέτος!

Θες τους καλύτερους επαγγελματίες στην καλύτερη τιμή για τον γάμο σου; Στο The Wedding Experts υπάρχουν πάνω από 2200 επαγγελματίες σε 40 κατηγορίες! Σύμπληρωσε τη φόρμα και πάρε άμεσα προσφορές στα μέτρα σου σε ότι σε ενδιαφέρει. Εντελώς δωρεάν!

1. Προσκλητήρια 2018 καλλιγραφικά γράμματα

Η πιο hot & αγαπημένη τάση για φέτος είναι η καλλιγραφία. Είτε πρόκειται για κομψή εκλεπτυσμένη καλλιγραφία είτε για γρήγορη, επιμελώς ατημέλητη γραφή. Η επιλογή αυτή δεν αφήνει πολλά περιθώρια επιπλέον σχεδίων στα προσκλητήρια 2018 κι αυτό γιατι η ομορφιά της καλλιγραφίας κλέβει την παρασταση!

Προσκλητήρια 2018 καλλιγραφικά γράμματα

2. Ρομαντικό μεν σκουρόχρωμο δε για τα προσκλητήρια 2018

Μια άλλη τάση που αγαπάμε είναι οι σκούρες, ρομαντικές και χαρούμενες επιλογές. Στο Instagram βλέπουμε ότι το φως & γενικά το φωτεινό στοιχείο είναι μια πεπερασμένη τάση. Τελευταία αν παρατηρήσετε κυριαρχούν οι τολμηρές, βαθιές και δραματικές αποχρώσεις. Για εσάς που είστε λίγο πιο τολμηρές, είναι must!

 Ρομαντικό μεν σκουρόχρωμο δε για τα προσκλητήρια 2018

3. Minimal προσκλητήρια 2018

Στην άλλη όχθη, υπάρχει η άποψη του “όσο λιγότερα τόσο καλύτερα”. Αν θέλετε λοιπόν να απομακρυνθείτε από πολύ τα “βαρια” σχέδια, διαλέξτε απλές λιτές γραμμές αφού είναι όπως και να το κάνουμε πάντα in! Τα προσκλητήρια 2018 είναι σχεδιασμένα με ωραίες λιτές γραμματοσειρές και καλλιγραφία είναι εξίσου λαμπερές!

Minimal προσκλητήρια 2018

Θες τους καλύτερους επαγγελματίες στην καλύτερη τιμή για τον γάμο σου; Στο The Wedding Experts υπάρχουν πάνω από 2200 επαγγελματίες σε 40 κατηγορίες! Σύμπληρωσε τη φόρμα και πάρε άμεσα προσφορές στα μέτρα σου σε ότι σε ενδιαφέρει. Εντελώς δωρεάν!

4. Διακοσμητικά στοιχεία

Αν ο στόχος σας είναι ένα προσκλητήριο έργο τέχνης, τότε το χειροποίητο χαρτί και η ομορφιά που εκπέμπει ένα μαλακό χαρτί ακόμα και με ελαφρώς σκισμένες άκρες, είναι αυτό που ψάχνετε! Τόσο ρομαντικό σαν μεσαιωνικό παραμύθι! Α και μπορείτε να το σφραγίσετε και με λίγο κόκκινο βουλοκέρι!

Διακοσμητικά στοιχεία προσκλητήρια 2018

 

5. Μονογράμματα

Τα μονογράμματα έχουν γίνει πλέον ένα παραδοσιακό στοιχείο διακόσμησης γάμου τα τελευταία χρόνια, στολίζοντας από τα προσκλητήρια 2018 μέχρι τη γαμήλια τούρτα. Τα ζευγάρια και οι καλεσμένοι αγαπούν την ιδέα του παραδοσιακού μονογράμματος, αυτού με τις βασιλικές κορυφές, τα περίτεχνα λουλούδια αλλά και του λιτού. Μια άλλη τάση είναι το φόντο του προσκλητηρίου να είναι η εικονογραφημένη εκδοχή του χώρου που γίνεται η δεξίωση! Πρωτότυπο και ιδιαίτερο σαν επιλογή

Μονογράμματα προσκλητήρια 2018 . Εφάρμόστε κι εσείς μια από τις παραπάνω εκδοχές και ξεχωρίστε με τις νέες τάσεις στα προσκλητήρια 2018!

Επιμέλεια: Κατερίνα Κεχαγία & Λορίνα Γ.