Παρακαλώ περιμένετε

BEAUTY LASER Κέντρα Ομορφιάς & Αισθητικής

BEAUTY LASER Κέντρα Ομορφιάς & Αισθητικής

BEAUTY LASER Κέντρα Ομορφιάς & Αισθητικής

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΑΣ ΖΩΗ!

Την ημέρα του γάμου σας εσείς είσαστε η πρωταγωνίστρια. Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα σε σας και θέλετε να λάμπετε! Το άγχος και η κούραση δυσκολεύουν την κατάσταση και γι' αυτό είναι απαραίτητη η φροντίδα ενός ειδικού.

Στα Κέντρα Αισθητικής Beauty Laser συνδυάζουμε την εμπειρία με τη σύγχρονη γνώση και διαθέτουμε τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα και υλικά. Εμείς θα σας προσφέρουμε την προσωπική φροντίδα που χρειάζεστε. Γιατί τα Beauty Laser είναι μια "μπουτίκ" και όχι σούπερ μάρκετ παροχής υπηρεσιών αισθητικής.

Με τα πλήρη και εξαιρετικά προσιτά προγράμματα που προσφέρουμε σε σας αλλά και τους αγαπημένους σας: τη μητέρα, την αδελφή, την κουμπάρα, τις φίλες σας, σας εγγυούμαστε ότι η ημέρα του γάμου σας θα σας μείνει αξέχαστη!

Και όχι μόνον αυτή. Η αντιμετώπιση των δικών σας προσωπικών προβλημάτων σχεδιάζεται ώστε να σας δώσει συγχρόνως λύσεις μακροπρόθεσμες. Για μια νέα εμφάνιση και ανανεωμένη ψυχολογία στη νέα ζωή που ξεκινάτε.

Διαθέτουμε ειδικά προγράμματα για τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε νύφης. Ενδεικτικά εδώ προτείνουμε τα πιο δημοφιλή:

Α) ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ + EXTENSIONS ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ + ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER στην εκπληκτική τιμή των 99 € !!!

1. Βαθύς καθαρισμός προσώπου που για τη νύφη είναι απαραίτητος γιατί πρέπει να αντιμετωπιστεί η υπερέκκριση σμήγματος που επιφέρει το στρες. Ο βαθύς καθαρισμός απαλλάσσει την επιδερμίδα από το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα ώστε να καταστούν αποτελεσματικότερες οι θεραπείες που ακολουθούν:

BEAUTY LASER

- Πίλινγκ με κρυστάλλους, - Χρήση Ατμού για διάνοιξη των πόρων, - αφαίρεση σμήγματος και lifting χωρίς χειρουργείο με υπερήχους που επιτυγχάνουν σύσφιξη των ιστών αρχικά σε βάθος και στη συνέχεια επιφανειακά. Η θερμική ενέργεια που προκαλείται ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και στη συνέχεια την αύξηση της πυκνότητας του δέρματος, δημιουργώντας τέντωμα στους ιστούς. - AHA ανάλογα με τον τύπο δέρματος: Ιδανική θεραπεία για την απαλλαγή από τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, τη ρύθμιση της λιπαρότητας καθώς και για άμεση λεύκανση από πανάδες και δυσχρωμίες. - Υαλουρονικό - κολλαγόνο για έντονη ενυδάτωση / αντιγήρανση - Ιοντοφόρεση (μεταφορά ιόντων διαφόρων φαρμακευτικών ουσιών, διαμέσου του δέρματος και με τη βοήθεια συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος στους ιστούς) - Μάσκα προσώπου

BEAUTY LASER

2- Extensions Βλεφαρίδων 3D για να έχετε ένα υπέροχο μακιγιάζ την ημέρα του γάμου σας. Τα extensions βλεφαρίδων είναι μία καινούρια μέθοδος που με την τοποθέτηση extensions τρίχα-τρίχα (one by one) προεκτείνονται οι δικές σας βλεφαρίδες έτσι ώστε να γίνουν περισσότερο πυκνές, πλούσιες και γυριστές.

BEAUTY LASER

3– Αποτρίχωση με Laser Alexandrite στις μασχάλες ή το άνω χείλος. Η μέθοδος βασίζεται στην επιλεκτική φωτοθερμόλυση: ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος (755 nm) της ακτίνας φωτός εξαφανίζει την ρίζα και αναστέλλει το σχηματισμό νέας αφήνοντας ανεπηρέαστη τη μελανίνη.

BEAUTY LASER

Β) Τοπικό αδυνάτισμα και σύσφιξη μόνο 190 €

Οκτώ συνεδρίες lipomassage για εξαφάνιση κυτταρίτιδας και σύσφιξη Η παθητική γυμναστική είναι μια εφαρμογή της ιατρικής τεχνολογίας κατά την οποία χρησιμοποιούνται μηχανήματα που «προκαλούν» το σώμα και τους μυς να κάνουν τις ίδιες κινήσεις που θα έκαναν και στη συμβατική άσκηση. Η διαφορά είναι ότι εδώ δεν υπάρχει κόπος. Με τον τρόπο αυτό προκαλείται μυϊκή σύσφιξη και επιτυγχάνεται: - μεταβολισμός του λίπους και άμεση αντιμετώπιση του τοπικού πάχους - καταπολέμηση της κυτταρίτιδας - απομάκρυνση τοξινών - τόνωση ινοβλαστών - άμεση σύσφιξη στην επιδερμίδα

BEAUTY LASER

Γ) Αποτρίχωση με Laser Alexandrite (μπικίνι + μασχάλες) μόνο 60€

BEAUTY LASER

BEAUTY LASER

BEAUTY LASER