Παρακαλώ περιμένετε

ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ: ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΕ ΠΛΑΪΝΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΡΟΖΕΤΑ ΦΛΟΓΑ

ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ: ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΕ ΠΛΑΪΝΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΡΟΖΕΤΑ ΦΛΟΓΑ

Ειδη μονοπετρων: Η επιλογή ενός μονόπετρου δαχτυλιδιού είναι μια διαδικασία που μπορεί να αγχώνει και να προβληματίζει πολλούς άνδρες οι οποίοι αναζητούν το ιδανικό κόσμημα με το οποίο θα ζητήσουν στην εκλεκτή της καρδιάς τους να τους πει το μεγάλο "Ναι".

Παραδοσιακά το μονόπετρο είναι ένα κόσμημα το οποίο προσφέρεται στη γυναίκα από τον άνδρα κατά τη στιγμή της πρότασης γάμου. Το κυκλικό σχήμα του, χωρίς αρχή, μέση και τέλος συμβολίζει την αιώνια και παντοτινή αγάπη, ενώ αποτελεί ένα από τα κοσμήματα που η μέλλουσα νύφη θα φορά για μια ζωή.

ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗ

Στις μέρες υπάρχουν εκπληκτικές συλλογές που συμπεριλαμβάνουν εντυπωσιακά μονόπετρα δαχτυλίδια τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αισθητική, πρακτική και οικονομική απαίτηση. Υπάρχουν όμως τέσσερις κατηγορίες που διαχρονικά ξεχωρίζουν τόσο για τη φινέτσα όσο και για τη λάμψη τους, και αυτές συμπεριλαμβάνουν τα κλασικά μονόπετρα δαχτυλίδια, τα μονόπετρα με πλαϊνές πέτρες, τις ροζέτες αλλά και τα μονόπετρα σε σχήμα φλόγας.

ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ 4 ΣΤΥΛ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΙΩΝΗΣ.

ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ - ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ.

Η πιο λιτή και παραδοσιακή μορφή μονόπετρου, είναι ένα δαχτυλίδι με καθαρές σχεδιαστικές γραμμές το οποίο κοσμείται από κάποιον πολύτιμο λίθο, συνήθως διαμάντι, στο κέντρο του. Τα κλασικά μονόπετρα, υπέροχα και διαχρονικά, είναι ένα κόσμημα, απτό παράδειγμα, της κομψότητας που συνοδεύει τη διακριτικότητα και την απλότητα.

ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗ ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗ ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗ

Χωρίς να στερούνται λάμψη, φέροντας μια μοναδική μεγαλοπρέπεια και χάρη. Τα κλασικά μονόπετρα αποτελούν ένα εκπληκτικό κόσμημα που σίγουρα κάθε γυναίκα θα λατρέψει. Κατασκευασμένα από πολύτιμα μέταλλα και στολισμένα με πολύτιμους λίθους. Τα μονόπετρα με κλασικό σχεδιασμό δημιουργούν μια άρτια ισορροπία ανάμεσα στο μοντέρνο και στο καθιερωμένο.

ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΜΕ ΠΛΑΪΝΕΣ ΠΕΤΡΕΣ.

Τα μονόπετρα με πλαϊνές πέτρες είναι ένα φανταστικά λαμπερό κόσμημα το οποίο χαρακτηρίζεται από μια μοναδική λάμψη και φινέτσα. Ουσιαστικά τα μονόπετρα με πλαϊνές πέτρες αποτελούν δαχτυλίδια τα οποία πέρα από την κεντρική πέτρα που τα κοσμεί. Φέρουν αντιδιαμετρικά αυτής άλλες μικρότερες πέτρες, οι οποίες ανάλογα με τον αριθμό τους μπορεί να δημιουργούν δύο υπέροχες, σειρέ στολισμένες, επιφάνειες.

ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗ ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗ ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗ

Τα μονόπετρα με πλαϊνές είναι ένα κόσμημα που διαθέτει και αυτό με τη σειρά του μια μοναδικά κλασική κομψότητα. Της οποίας συνταιριάζει άψογα την παραδοσιακή μορφή ενός μονόπετρου δαχτυλιδιού με μια πιο σύγχρονη εκδοχή του.

ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ - ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΡΟΖΕΤΑ.

Λόγω της δομής τους, τα μονόπετρα ροζέτα μπορεί να κοσμούνται από μια μεγάλη ποικιλία πολύτιμων λίθων σε ξεχωριστούς συνδυασμούς. Η ροζέτα ουσιαστικά αποτελείται από μια κεντρική πέτρα και μικρότερες περιμετρικά σε σχήμα ρόδου. Μπορεί να κατασκευαστεί σε διάφορα μεγέθη και η δομή της συντελεί στη δημιουργία ενός υπέροχου κοσμήματος με μοναδική λάμψη.

ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗ ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗ ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗ

Ο συνδυασμός των λίθων μιας ροζέτας δεν υπόκεινται σε κανένα κανόνα παρά μόνο στην αισθητική που επιδιώκεται στο τελικό αποτέλεσμα. Μια συνήθης επιλογή αποτελούν τα μονόπετρα δαχτυλίδια που κοσμούνται κεντρικά με ένα εντυπωσιακό διαμάντι. Και μικρότερα διαμάντια περιμετρικά. Εξίσου δημοφιλείς όμως είναι και οι ροζέτες στις οποίες η κεντρική πέτρα είναι κάποιος λαμπερός πολύτιμος λίθος όπως ζαφείρι, σμαράγδι ή ρουμπίνι και περιστοιχίζονται από διαμάντια.

ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΦΛΟΓΑ.

Σχεδιασμένα για να ξεχωρίζουν από τη λάμψη και την κομψότητα που τα χαρακτηρίζει, τα μονόπετρα φλόγα, αποτελούνται από το εκάστοτε μέταλλο κατασκευής τους. Διχοτομημένο στη μέση, με τα σκέλη που δημιουργούνται από τη διχοτόμηση αυτή να ανεβαίνουν και να αγκαλιάζουν την κεντρική πέτρα από την οποία κοσμούνται. Αυτός ο τύπος δαχτυλιδιού, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στη δεκαετία του ‘90, εξαιτίας του λιτού και ταυτόχρονα φινετσάτου σχεδιασμού του. Γεγονός που μετατρέπει τα μονόπετρα φλόγα σε εκπληκτικά στολίδια που ταιριάζουν υπέροχα σε κάθε χέρι.

ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗ ΕΙΔΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗ

Η τελική μορφή που διαθέτει ένα μονόπετρο σε σχήμα φλόγας πλησιάζει αρκετά την κλασική δομή των μονόπετρων δαχτυλιδιών. Διαθέτει όμως μια ιδιαίτερη σχεδιαστική οπτική η οποία το κάνει να ξεχωρίζει και του προσδίδει μια φανταστική εμφάνιση και διαχρονικότητα.

Στο Κόσμημα Κοτσώνης, μέσα από μια πλούσια συλλογή μονόπετρων δαχτυλιδιών κάθε είδους. Αλλά και διαθέτοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία για την κατασκευή των δικών σας ονειρικών μονόπετρων. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα ξεχωριστό κόσμημα για μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας.