Παρακαλώ περιμένετε

Χειροποίητα κοσμήματα Dione Handmade Jewelry

Χειροποίητα κοσμήματα Dione Handmade Jewelry

Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την εταιρεία με τα μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, Dione Handmade Jewelry. Πρόκειται για μια καλλιτεχνικής φύσεως εταιρεία, που ασχολείται με τον σχεδιασμό και την δημιουργία του χειροποίητου κοσμήματος.

Ιδιαίτερα χειροποίητα κοσμήματα από το Dione Handmade

Όπως θα διαπιστώσετε από τις παρακάτω φωτογραφίες που θα σας παραθέσουμε, πρόκειται για τα ιδιαίτερα κοσμήματα Dione Handmade, μοναδικά στο είδος τους, εμπνευσμένα από καλλιτέχνη με πολύ αγάπη και μεράκι για πελάτες και αποδέκτες με έφεση στην καλαισθησία και την κομψότητα.

Τα  χειροποίητα κοσμήματα Dione Handmade είναι ελαφριά. Φτιάχνονται με την τεχνική της πλεκτής δαντέλας (Frivolité-Tatting). Το Frivolité ανακαλύφθηκε στην Γαλλία, στα τέλη του 18ου και αργότερα χρησιμοποιήθηκε από τις Κυρίες της Βασιλικής αυλής( Μαρία Αντουανέττα, Μαρία Αδελαϊδα κλπ). Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι: Μεταλλικές και μεταξωτές κλωστές (που δεν επηρεάζονται από τον χρόνο) χάνδρες Miyuki & Toho, ημιπολύτιμους λίθους μαργαριτάρια (καλλιεργημένα σε γλυκό νερό) κρύσταλλα Swarovski, διαμάντια τεχνητά (Zircon και Rhinestone), πολύτιμα μέταλλα: Gold/ Gold Filled 14K και Silver 925.

χειροποίητα κοσμήματαχειροποίητα κοσμήματα χειροποίητα κοσμήματα

Τα χειροποίητα κοσμήματα Dione Handmade Jewelry παρέχουν σε όλες τις κυρίες την δυνατότητα να λάμψουν από κομψότητα.

Dione Handmade Jewelry