Παρακαλώ περιμένετε

Γαμήλια χρωματική παλέτα του καλοκαιριού για να ξεχωρίσετε

Γαμήλια χρωματική παλέτα του καλοκαιριού για να ξεχωρίσετε

Αφού απολαύσατε τόσο πολύ την ελαφριά χρωματική παλέτα της περασμένης εβδομάδας, ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε να για να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα καθώς οι θερμοκρασίες άρχισαν να ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο. Νομίζω ότι πρέπει να ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς άλλους αγαπημένους χρωματικούς συνδυασμούς για την εποχή. Επιλέγοντας την τέλεια γαμήλια χρωματική παλέτα για τον γάμο σας όλα αυτά χώματα που συγχαίρουν τον τόπο, το στυλ και το θέμα σας, καθώς και τις αποχρώσεις που θα αγαπούν οι περισσότεροι από σας, δεν είναι εύκολη υπόθεση! Έτσι, εδώ είναι λίγη έμπνευση για όσους από εσάς προγραμματίζετε έναν καλοκαιρινό γάμο. Μερικές ασυνήθιστες, μοναδικές και εκπληκτικά υπέροχες χρωματικοί συνδυασμοί για μια γιορτή στον ήλιο, όπως είναι ο γάμος.

Γαμήλια χρωματική παλέτα: Ρομαντικά κοραλί

Ξεκινώντας με ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα για το καλοκαίρι, ένα εξωτικό κοραλί. Συνδυασμένη με κοκκινό και ροδακινί, θα έκανε έναν θηλυκό και ρομαντικό γάμο, ιδανικό για μια γεμάτη λουλούδια υπόθεση. Και παρόλο που οι περισσότερες γαμήλιες χρωματικές παλέτες είναι αρκετά ευπροσάρμοστες, που ταιριάζουν σχεδόν σε οποιοδήποτε χώρο ή θέμα, νομίζω ότι αυτή η κοραλλιογενής ομορφιά ταιριάζει καλύτερα σε έναν γάμο στον κήπο όπου το πλούσιο πράσινο του καλοκαιριού θα προσφέρει το τέλειο σκηνικό, αφήνοντας αυτό το υπέροχο χρώμα να λάμψη!

Γαμήλια χρωματική παλέτα: Ρομαντικά κοραλί

Μπλε του πάγου, παστέλ πορτοκαλί και πράσινο

Αυτή η ουράνια γαμήλια χρωματική παλέτα απλά δεν θα μπορούσε να είναι πιο όμορφη. Η πιο απαλή απόχρωση του μπλε είναι τόσο δροσερή για μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού, και πόσο τέλεια και είναι σούπερ κολακευτική για τις νύφες. Κρατήστε το πράσινο, όπως τον ευκάλυπτο στη συνέχεια, προσθέστε μια υπόδειξη του απαλού πορτοκάλι για ένα άγγιγμα ζεστασιάς.

γαμήλια χρωματική παλέτα μπλε του πάγου, παστέλ πορτοκαλί και πράσινο

Φωτεινή και όμορφη γαμήλια χρωματική παλέτα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή όπου τα χρώματα είναι τολμηρά με μερικά από αυτά να είναι εκπληκτικά φωτεινά και θερμά ταυτόχρονα. Και αυτή η συγκεκριμένη παλέτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο φωτεινή ή πιο όμορφη! Αλλά αυτή είναι μια γαμήλια χρωματική παλέτα που σίγουρα θα αφήσουν τις χρωματικές λουλουδένιες παλέτες να ανθίσουν, επιλέγοντας μόνο ένα (ή δύο το πολύ) από τα πιο σιωπηρά χρώματα που χαρακτηρίζονται να απαλύνουν όλη τη διάρκεια της ημέρας για να επιτρέψετε σε αυτές τις πλουσιότερες αποχρώσεις να προβληθούν πραγματικά!

Φωτεινή και όμορφη γαμήλια χρωματική παλέτα

Κομψά και φυσικά

Αλλά φυσικά το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε μόνο τολμηρά χρώματα, ή ακόμα και αρκετά παστέλ. Μπορεί να είναι ένας συνδυασμός μετριοπαθής και κομψός με μόνο έναν υπαινιγμό από τον ήλιο σαν αυτή την υπέροχη κομψή παλέτα του φυσικού περιβάλλοντος Αντί να μπεζ, που μπορεί να φανεί φθινοπωρινό, επιλέξτε ποικίλες αποχρώσεις του λευκού με σβησμένα πράσινου και ένα άγγιγμα καφέ (σκεφτείτε παλιές σκάλες ή ρουστίκ ξύλινα τραπέζια) για να τα συνδυάσετε.

γαμήλια χρωματική παλέτα

Φράουλες & Κρέμα

Τίποτα δεν υποδεικνύει το καλοκαίρι σαν τις φρέσκες φράουλες και αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων απλά κραυγάζει φράουλες, δεν νομίζετε; Για πολύ καιρό σκεφτόμασταν ότι το ροζ και το κόκκινο απλά δεν πηγαίνουν, αλλά αυτή η γαμήλια χρωματική παλέτα αποδεικνύει ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο σωστή. Ζωντανή, διασκεδαστική και σούπερ όμορφη είναι ιδανική για μια ρομαντική υπόθεση σε κάθε χώρο (και μπορείτε να προσθέσετε ακόμη και μερικά από τα μούρα που την ενέπνευσαν, τις προτιμήσεις σας).

γαμήλια χρωματική παλέτα

Κοραλί και Μέντα

Η τέλεια ισορροπία ζεστών και δροσερών τόνων συγκρούεται για να δημιουργηθεί η ωραιότερη παλέτα για έναν καλοκαιρινό γάμο! Το κοραλί και η μέντα δουλεύουν καλά μεταξύ τους, ενώ η υφή του ρομαντικού μαλακού μπλε προσθέτει ακριβώς το σωστό ποσοστό αντίθεσης. Είναι απλά ερωτεύσιμες, με αυτές τις πλούσιες κοραλλιογενείς παιώνιες, θα κάνουν την τέλεια επιλογή του λουλουδιού για αυτό το χρωματικό συνδυασμό.

γαμήλια χρωματική παλέτα

Κόκκινο, Λευκό & Μπλε

Αν και αυτό μπορεί να είναι η πεμπτουσία χρωμάτων στην γαμήλια χρωματική παλέτα για έναν καλοκαιρινό γάμο χάρη στις ναυτικές αποχρώσεις, θέλαμε να σας δείξουμε ότι μπορεί να είναι πολύ περισσότερο δίνοντας της μια πιο κομψή και ρομαντική (λιγότερο χαλαρή και παραλιακή) αίσθηση. Βλέπετε το κόκκινο, το λευκό και το μπλε δεν χρειάζεται να είναι ρίγες και άγκυρες, μπορεί να είναι τριαντάφυλλα, σεντόνια και κοστούμια ... .. και πόσο τέλειο για ένα κομψό γάμο 4 Ιουλίου στην καρδιά του καλοκαιριού!

γαμήλια χρωματική παλέτα

Γαλανό & χρυσό

Ενώ το γκρίζο του νεφρίτη μπορεί να μην είναι το πρώτο χρώμα που σκέφτεστε, θέλαμε να σας δείξουμε ότι αυτή η σκιά, ειδικά όταν αναμιγνύεται με χρυσό, μπορεί να είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή για μια καλοκαιρινή νύφη. Θα φανεί ωραίο σε κάθε χώρο, αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε τίποτα πιο αιθέριο για ένα γάμο στην παραλία.

γαμήλια χρωματική παλέτα

Πολύχρωμο

Μια αναζωογονητική επιλογή και σούπερ όμορφη αυτή η παλέτα είναι πραγματικά μια γιορτή για τις αισθήσεις! Και τόσο τέλεια για μια γαμήλια τελετή κήπου και μαρκίζες - απλά φανταστείτε την κατάλληλη vintage πορσελάνη στις ίδιες αποχρώσεις και ένα μπαρ με εσπεριδοειδές νερό και κροκέ στα χλοοτάπητα! Απλά φροντίστε να κρατήσετε τις σκιές εσπεριδοειδών σας σε πιο σκοτίνες, για έναν γάμο που θα είναι πανέμορφος.

γαμήλια χρωματική παλέτα

Τριανταφυλλένια γαλήνη

Φυσικά σε μια λίστα γεμάτη από τέτοιες υπέροχες παλέτες, δεν μπορούσαμε να αγνοήσουμε τις επιλογές αυτές! Ήπια, λεπτή και εντελώς ρομαντική είναι και τα δύο όμορφα κατάλληλα για έναν καλοκαιρινό γάμο και μοιάζουν εκπληκτικά όμορφα μαζί. Ειδικά με ένα άγγιγμα ροζ και σκούρο γαλάζιο είναι αυτά γλυκά χρώματα που όλοι αναγνωρίζουμε σαν τα πιο ρομαντικά!

γαμήλια χρωματική παλέτα

Τι νομίζετε; Με τόσα πολλά υπέροχα χρώματα για να διαλέξετε, τώρα αναρωτιέμαι πώς κάθε νύφη παίρνει πάντα την παλέτα της ή μπορούμε να παντρευόμαστε κάθε μέρα της εβδομάδας και να επιλέγουμε διαφορετικό χρώμα κάθε φορά. Νομίζω ότι θα ξεκινούσαμε με τις πιο φυσικές αποχρώσεις στη γαμήλια χρωματική παλέτα! Εσάς, ποιο είναι το αγαπημένο σας;

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.