Παρακαλώ περιμένετε

Νυφικά καλοκαιρινά φορέματα 2018 σε όλα τα στυλ & γούστα για τις νύφες.

Νυφικά καλοκαιρινά φορέματα 2018 σε όλα τα στυλ & γούστα για τις νύφες.

Νυφικά καλοκαιρινά; Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς που σχεδιάζουμε το γάμο μας το καλοκαίρι το κάνουν μια δροσερή, χαλαρή υπόθεση. Στην πραγματικότητα, ο προγραμματισμός ενός γάμου σε ένα καλοκαιρίνο παραδοσιακό μέρος, που επίσης συμβαίνει να είναι ανοιχτό στο κοινό. Είναι οτιδήποτε άλλο παρά αεράκι καλοκαιρίνο που θα μας δροσίσει.

Νυφικά καλοκαιρινά - Τοπ σχέδια και στυλ.

Κομψές σιλουέτες που ρέουν στον άνεμο και η απαλή ζεστή άμμος. Είναι ακριβώς αυτό που φαντάζουμε όταν φανταζόμαστε τον πιο τέλειο γάμο στις καλοκαιρινές ελληνικές θάλασσες του απέραντου γαλάζιου!

Εντάξει, λίγο ρομαντικό - ξέρω. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, αυτά τα νυφικά είναι ένα από τα πιο υπέροχα είδη νυφικών που θα φορέσουν οι νύφες του καλοκαιριού.

Μόλις αποφασίσετε να παντρευτείτε την εποχή του καλοκαιριού, επιλέγοντας ένα εντελώς καλοκαιρινό νυφικό φόρεμα, αυτό φαίνεται να είναι πολύ πιο εύκολο. Φορέματα που είναι ελαφριά στο βάρος και ρέουν στο σχεδιασμό είναι σίγουρα ο σωστός τρόπος στην επιλογή του καλοκαιρινού νυφικού.

Όταν λοιπόν αρχίσετε τα ψώνια, πρέπει να επιλέξετε ένα φόρεμα που δεν θα προκαλέσει δυσφορία. Διακοσμήσεις όπως οι διακριτικές λεπτομέρειες με λάμπεις ή καυτά σέξι παπούτσια για τον καλοκαιρινό γάμο θα σταθούν στο νυφικό σας με σιγουριά.

Φανταστείτε ένα ανάλαφρο λευκό νυφικό φόρεμα που ρέει στον άνεμο, ενώ η θάλασσα κυματίζει πίσω σας, μπορείτε να φανταστείτε κάτι πιο ρομαντικό; Ας δούμε τώρα μερικά από αυτά τα θαυμάσια νυφικά και βρείτε το αγαπημένο σας. Διασκεδάστε!

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.

× Βρες επαγγελματίες γάμου και πάρε προσφορές.