Παρακαλώ περιμένετε

Γάμος Καλοκαίρι 2018 με υπεροχες αποχρωσεις στολισμου

Γάμος Καλοκαίρι 2018 με υπεροχες αποχρωσεις στολισμου

Γάμος Καλοκαίρι 2018; Εμείς απλώς θα το παραδεχτούμε – το καλοκαίρι είναι αναμφίβολα η αγαπημένη μας εποχή όλων των εποχών για γάμους! Έτσι, αν είστε νύφη που πηγαίνει για ναυτική εμφάνιση ή μια κλασική νύφη που αγαπά ένα διαχρονικό λευκό γάμο, αυτές είναι οι 5 παλέτες χρωμάτων γάμου για το καλοκαίρι που είναι ιδανικές για την ηλιόλουστη μεγάλη μέρα σας!

Η εποχή του μαυρίσματος, των γάμων στα εξωκλήσια.

Kαι των ηλιόλουστων ημερών έχει φτάσει τελικά!

Γάμος Καλοκαίρι 2018 - Παραλία Λευκής Άμμου

Το λευκό, το μπεζ της άμμου και το πράσινο δεν θα είναι ποτέ έξω από τα πλαίσια του καλοκαιρινού γάμου. Μπορεί να τα χρησιμοποιήσετε στο σύνολο του νυφικού σας, σε ανθισμένα λευκά λουλούδια, τα φορέματα παράνυμφων και το πράσινο εν αφθονία στην φύση.

Γάμος Καλοκαίρι 2018

Γάμος Καλοκαίρι - Τροπικά χρώματα

Υποδεχθείτε την πανδαισία χρωμάτων και τα φύλλα φοίνικα σε αφθονία! Εάν είστε η νύφη που θα ήθελε να περάσει την ημέρα του γάμου της στη παραλία. Και όχι μόνο τότε αυτό το τροπικό πλέγμα χρωμάτων είναι ιδανικό για εσάς!

Γάμος Καλοκαίρι 2018

Η χαρά του ναύτη

Για το ζευγάρι που αγαπάει την θάλασσα, βρείτε με ένα χρωματικό φάσμα που αντανακλά τις “ναυτικές σας ρίζες”. Μπορούμε σχεδόν να μυρίσουμε τον αλμυρό αέρα της θάλασσας!

Γάμος Καλοκαίρι 2018

Γάμος Καλοκαίρι 2018 - Ηλιοβασίλεμα

Τα εντυπωσιακά όμορφα και ζεστά χρώματα ενός ηλιόλουστου ζωγραφισμένου ουρανού έρχονται μαζί για να δημιουργήσουν μια από τις πιο εκπληκτικές στιγμές της ζωής σας. Ζωγραφίστε την ημέρα του γάμου σας με αυτά τα χρώματα και εγγυόμαστε ότι ο γάμος σας δεν θα είναι παρά ο παράδεισος.

Γάμος Καλοκαίρι 2018

Ουράνια πανδαισία

Εάν είστε περισσότερο ζευγάρι τους ανατέλλοντος ήλιου απ’ ότι του ηλιοβασιλέματος. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ενσωματώσετε τα χρώματα της ανατολής και του βαμβακιού στην γαμήλια διακόσμηση! Τίποτα δεν λέει “καλοκαίρι” σαν μια δέσμη από μπλε και ροζ ορτανσίες.

Γάμος Καλοκαίρι 2018

Αύτος είναι ο τέλειος γάμος καλοκαίρι 2018.