Παρακαλώ περιμένετε

Photographic Art - Φωτογραφείο Αλεξανδράκης Δημήτρης!

Photographic Art - Φωτογραφείο Αλεξανδράκης Δημήτρης!

Photographic Art είναι ένα απ' τα σύγχρονα φωτογραφεία στην Λακωνία. Ο Αλεξανδράκης Δημήτρης το 1999-2001 σπούδασε φωτογραφία στον ΑΚΤΟ και βραβεύτηκε με το πτυχίο "Higher Education in Photography of Middlesex University of London". To 2001 σπούδασε γραφιστική στην Ιntergraphics και αποφοίτησα το 2003 με πτυχίο "Τεχνικού Κινούμενης Εικόνας Ηλεκτρονικής Σχεδίασης Γραφήματος".

Φωτογραφικές δημιουργίες!

Το 2012 ίδρυσε το Φωτογραφείο Αλεξανδράκης με έδρα την Σπάρτη, όπου παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογραφίας καθώς όμως η φωτογράφηση & βιντεοσκόπηση γάμων και βαπτίσεων, τα ψηφιακά άλμπουμ, η διαφημιστική φωτογραφία & η ηλεκτρονική επεξεργασία τους να είναι η ειδικότητα του. Εδώ μπορείτε να βρείτε λύσεις για όλες τις φωτογραφικές ανάγκες σας.

Photographic Art Photographic Art Photographic Art Photographic Art Photographic Art Photographic Art Photographic Art Photographic Art Photographic Art Photographic Art Photographic Art

Είναι η καλύτερη λύση για την φωτογράφιση του γάμου, της βάφτισης και κάθε είδους εκδήλωση. Μην διστάσετε ούτε στιγμή να δώσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε απ' το Photographic Art.

Φωτογραφείο Αλεξανδρακης

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.