Παρακαλώ περιμένετε

Το κτήμα The Glam - O ιδανικός χώρος για τον γάμο σου!

Το κτήμα The Glam - O ιδανικός χώρος για τον γάμο σου!

Τo κτήμα The Glam μπόρει ακόμα να φιλοξενήσει και τα παιδικά πάρτυ με θεματικά παιχνίδια, δραστηριότητες όπως και φουσκωτά λόγω του μεγάλου χώρου του. Οποιαδήποτε δεξίωση θέλετε να οργανώσετε για τα παιδιά σας, ο χώρος είναι στην διαθεσή σας για να το υλοποιήσει με επιτυχία.

Το κτήμα The Glam είναι ο ιδανικός χώρος να φιλοξενήσει οποιαδήποτε εκδήλωση σας, κοινωνική και εταιρική.

Εξαιρετικός για γάμους το κτήμα The Glam, βαφτίσεις και παιδικά πάρτυ , με θεματικά παιχνίδια, δραστηριότητες και με φουσκωτά λόγω του μεγάλου χώρου του. Η τιμή ενοικίασης του χώρου μαζί με το catering μας είναι από 36€.

Ο χώρος μας εκτείνεται σε ένα κτήμα 2 στρεμμάτων, δενδροφυτεμένος, με εκκλησάκι του Αγ. Ανδρέα και της Αγ. Αικατερίνης και με κτίσμα όπου διαθέτει νυφική σουίτα, που δίνεται complimentary για το βράδυ της δεξίωσης. Με την πολυετή εμπειρία μας δημιουργούμε με τους στολισμούς μια ονειρική εκδήλωση.

Δείτε μερικές φωτογραφίες απ’ το κτήμα The Glam.

Το κτήμα The GlamΤο κτήμα The GlamΤο κτήμα The Glam Το κτήμα The GlamΤο κτήμα The Glam Το κτήμα The Glam Το κτήμα The Glam Το κτήμα The Glam Το κτήμα The Glam Το κτήμα The Glam Το κτήμα The Glam Το κτήμα The Glam Το κτήμα The Glam

Άντζελα Λαδά Επιμέλεια: Λορίνα Γ.