Παρακαλώ περιμένετε

Φωτογράφιση γάμου & βάπτισης - Νίκος Παπαδόγλου Photography

Φωτογράφιση γάμου & βάπτισης - Νίκος Παπαδόγλου Photography

Το κάθε ζευγάρι έχει τη δική του ταυτοτητα, που ετοιμάζεται να "γράψει" μία καινούρια ιστορία, τη δική του. Η φωτογράφιση γάμου είναι μια σειρά από πολύ προσωπικές επιλογές, που πρέπει να βασίζονται σε γνώση, ειλικρίνεια, αλλά κυρίως αισθητική. Η φωτογραφία γάμου είναι μια μοναδική και ιδιαίτερη στιγμή, που όμως δεν σου δίνει τη δυνατότητα της επανάληψης. Ίσως αυτό να είναι η μαγεία, η σοβαρότητα και ο σεβασμός μιας φωτογράφισης γάμου. Βασικός παράγοντας για ένα όμορφο αποτέλεσμα είναι το επίκεντρο στον χαρακτήρα, στη διάθεση, στη χημεία και στους δεσμούς του κάθε ζευγαριού, που θα υπάρχει μαζί με τον φωτογράφο την ημέρα του γάμου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΤΙΑ:

Η φωτογραφία για εμένα είναι ένας συναρπαστικός κόσμος, γεμάτος ρεαλισμό και συναισθήματα. Είναι θέμα αντίληψης και οπτικής γωνίας. Αυτά ακριβώς είναι τα χαρακτηριστικά που θέλω να υπάρχουν σε κάθε φωτογράφιση γάμου ή βάπτισης από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα το 1998 και έπειτα επαγγελματικά το 2002.

Όπως ανέφερα πριν, "το κάθε ζευγάρι έχει τη δική του ταυτοτητα, που ετοιμάζεται να "γράψει" μία καινούρια ιστορία, τη δική του, όπως θα συμβεί και στην φωτογράφιση γάμου του ." Γι’ αυτό πάντα επικεντρώνομαι στον χαρακτήρα, στη διάθεση και στους δεσμούς αυτών των ανθρώπων. Όταν με ρωτάνε ποια είναι η καλύτερή μου και ταυτόχρονα αγαπημένη μου φωτογραφία μέχρι στιγμής για μένα, η απάντησή μου είναι "Αυτή που δεν έχω τραβήξει ακόμα…", και αυτό γιατί πάντα θέλω να στοχεύω στην διαφορετικότητα και την δυνατότητα που μου δίνεται στο να γίνομαι κάθε φορά καλύτερος σε αυτό που πραγματικά με ενδιαφέρει. Οπότε.....

Φωτογράφιση γάμουΦωτογράφιση γάμου

Κάθε γάμος και μια καινούρια ιστορία!

Και αυτό γιατί η φωτογράφιση γάμου είναι ένας απρόβλεπτος και εναλλασσόμενος κόσμος γεμάτος στιγμές που είναι έτοιμες να αποτυπωθούν σε κάθε επόμενο κλικ. Όλα αυτά σε συνδυασμό με καλή διάθεση, ωραία χημεία και σωστή συνεννόηση με κάνουν να μην μπορώ να ξεχάσω το πόσο πολύ αγαπάω αυτό το επάγγελμα όσα χρόνια κι αν περάσουν. Όπως λέω, λοιπόν, σε όλα τα ζευγάρια μου... “Πάμε να κάνουμε κάτι όμορφο, να το κάνουμε δικό σας!”

Φωτογράφιση γάμουΦωτογράφιση γάμου

ΒΑΠΤΙΣΗ: “Κάθε βάπτιση και ένα νέο παραμύθι!”

Και αυτό γιατί όλα τα συναισθήματα, όπως η τρυφερότητα, η αγάπη, η χαρά, η συγκίνηση είναι μαζεμένα και "μπλεγμένα" μαζί και περιστρέφονται γύρω από ένα παιδί κάνοντάς το σαν γεγονός πολύ σημαντικό και άξιο σεβασμού ακόμη και φωτογραφικά. Είναι ένα παιχνίδι, ένα παραμύθι καινούριο, το οποίο θα του δώσει την πρώτη προσωπική του στιγμή με τον πιο όμορφο και μοναδικό τρόπο.

Φωτογράφιση γάμου & βάπτισης Φωτογράφιση γάμου & βάπτισης Φωτογράφιση γάμου & βάπτισης

Φωτογράφιση γάμου & βάπτισης

Φωτογράφιση γάμου & βάπτισης

Νίκος Παπαδόγλου Photography