Παρακαλώ περιμένετε

Νυφικά στέφανα από την Wedding Stefana - Anna Maria Lambert Designer

Νυφικά στέφανα από την Wedding Stefana - Anna Maria Lambert Designer

Νυφικά στέφανα; Σας παρουσιάζουμε την υπέροχη συλλογή από χειροποίητα μεταξωτά και βαμβακερά στέφανα γάμου που δημιουργεί η γνωστή και multi-talented σχεδιάστρια κοσμημάτων Anna Maria Lambert και σίγουρα θα τη λατρέψετε!

Η Anna Maria Lambert είναι μια ξεχωριστή σχεδιάστρια που δημιουργεί έργα μοναδικής ομορφιάς και αισθητικής. Οι δημιουργίες της είναι λιτές, δυναμικές, με σαφή σχήματα και πανέμορφους συνδυασμούς χρωμάτων, που παραπέμπουν στο αρχέγονο και στο μυστηριακό. Γνωστή στην Ελλάδα για την μοναδική δουλεία της στον χώρο του κοσμήματος, οι συλλογές τις κοσμούν τις πιο γνωστές γκαλερί, μουσεία και μπουτίκ σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια επέκτεινε την χαρακτηριστική δουλεία και τεχνοτροπία της σε μια παραμυθένια συλλογή στα νυφικά στέφανα. Μια σειρά από εκπληκτικά μεταξωτά στέφανα. Ξεχωρίζουν για την υπέροχη λιτότητα, το πρωτότυπο σχέδιο κα το σοφιστικέ ύφος τους Μια ξεχωριστή και φρέσκια πρόταση που εστιάζει στην ουσία και στην ομορφιά.

Η ίδια μιλάει για τον συμβολισμό της συλλογής της και λέει:

Για μένα τα νυφικά στέφανα είναι ένα αντικείμενο ιερό, το όποιο κουβαλάει μέσα του βαθύ συμβολισμό. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή που έφτιαξα το πρώτο ζευγάρι πως ήταν κάτι πολύ συγκινητικό. Πως ενώνοντας με μια κορδέλα από το ένα στέφανο στο άλλο, συμβολικά συμμετείχα στο να ενωθούν δυο ψυχές με τα ιερά δεσμά μιας αιώνιας αγάπης. Προσπαθώ μάλιστα πάντα σε κάθε κατασκευή να κάνω μια βαθιά ευχή για να ενώνει το ζευγάρι η χαρά, η αρμονία και αληθινή αγάπη για πάντα. Με χαρά ακούω από τις νύφες μου πως τα στέφανα μου τους φέρνουν τύχη και χαρά γιατί είναι φτιαγμένα με αγάπη και το νιώθουν. Αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά.

Η σειρά περιλαμβάνει Νυφικά στέφανα και νυφικά head pieces.

Όλα τα κομμάτια είναι μοναδικά, χειροποίητα, ντυμένα με φίνα νήματα από μετάξι ή βαμβάκι. Οι δημιουργίες της Anna Maria Lambert μιλούν από μόνες τους. Από τα σχέδιά της και μόνο αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για έργα τέχνης. Τα νυφικά στέφανα που θα μπορούσε να φοράει μια πριγκίπισσα του σήμερα, μια νύφη με δυναμισμό και έντονη προσωπικότητα.

Ένα άλλο εντυπωσιακό στοιχείο που απογειώνει τις συλλογές στα νυφικά στέφανα είναι το ότι εισάγει με πολύ λεπτότητα και ισορροπία το χρώμα που εκείνη τόσο αγαπά. Λεύκες, ιβουάρ, ροζ, nude, ροδακινή, λιλά, χρυσές, ασημί κοκ. παλέτες συνθέτουν ένα ποιητικό, ρομαντικό και άκρως μοναδικό αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης και τις πανέμορφες χειροποίητες στεφανοθήκες τους οι οποίες είναι όλες ντυμένες στο χέρι με κορδέλες και μεταξωτό χαρτί. Σίγουρα οι πιο ονειρεμένες στεφανοθήκες και vυφικά στέφανα!

νυφικά στέφανανυφικά στέφανα νυφικά στέφανα νυφικά στέφανα

Anna Maria Lambert

Eπιμέλεια: Λορίνα Γ.