Παρακαλώ περιμένετε

Θεματικές τάσεις γάμου για το 2018 που όλοι περιμέναμε!

Θεματικές τάσεις γάμου για το 2018 που όλοι περιμέναμε!

Θεματικές τάσεις γάμου; Γεια σας, μελλόνυμφες! Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σχεδιάζετε το γάμο σας. Έχουμε δουλέψει σκληρά αυτή την εβδομάδα εξετάζοντας τις πιο καυτές θεματικές τάσεις γάμου για το 2018 και νομίζουμε ότι θα αγαπήσετε αυτά που έχουμε να σας παρουσιάσουμε! Όλα είναι κομψά, εκλεπτυσμένα, φρέσκα και εντελώς υπέροχα! Ρίξτε μια ματιά και θα μας εμπνευστείτε.

Διαλέξαμε τις οκτώ πιο καυτές θεματικές τάσεις γάμου για εσάς:

1. Θεματικές τάσεις γάμου σε Πράσινο

Η Μητέρα Φύση έχει γούστο, καθώς το πράσινο είναι πλούσιο χρώμα, φαίνεται ακριβό, και μπορεί να φυτευτεί σε οποιαδήποτε περιοχή χρειάζεστε. Είναι πάντα μια κλασική πρόταση παρόλο που τώρα θεωρείται μοντέρνο, δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα η συγκεκριμένη θεματική τάση γάμου. Οι προτάσεις μας στις θεματικές τάσεις γάμου έχουν υπέροχες βοτανικές πινελιές και τέλειες αποχρώσεις του πράσινου για να συνδυαστούν με αυτό το στυλ γάμου.

Θεματικές τάσεις γάμουΘεματικές τάσεις γάμου

2. Ο ανθισμένος κήπος

Η Μητέρα Φύση για ακόμα μια φορά δεν θα μας απογοητεύσει. Και πως θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα φρέσκα λουλούδια του κήπου από τις θεματικές τάσεις γάμου. Ένας τέτοιος γάμος θα είναι ένα θαυμάσια ρομαντικό σκηνικό με τα φρέσκα ανθοί να κάνουν όλη τη διαφορά. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων εμπνευσμένο γι' αυτό το είδος του γάμου που θα αφήσει τους καλεσμένους σας λέγοντας "Υπέροχος Γάμος".

θεματικές τάσεις γάμου θεματικές τάσεις γάμου

3. Αχυρώνας

Υπάρχει κάτι εντελώς γοητευτικό για έναν αχυρώνα. Είτε πρόκειται για έναν παλιό αχυρώνα γεμάτο με πολλά χρόνια ιστορίας είτε για ένα νεόχτιστο που θα σας δώσει την αίσθηση αυτής της νοσταλγίας, ένας γάμος σε αχυρώνα είναι γεμάτος γοητεία. Η πρόταση αυτή είναι η πιο ρομαντική και η πιο κομψή ταυτόχρονα από τις θεματικές τάσεις γάμου, που ίσως και να ταιριάζει με το δικό σας προσωπικό style. Γιατί όχι;

θεματικές τάσεις γάμου θεματικές τάσεις γάμου

4. Vintage

Όλα όσα ήταν παλιά είναι καινούργια τώρα και αυτό ισχύει για τους γάμους εμπνευσμένους από την vintage εποχή. Είτε πρόκειται για την παλέτα χρωμάτων που σας δίνει την αίσθηση του vintage ή έχετε έπιπλα αντίκες που χρησιμοποιούνται για την διακόσμηση ή να δειπνήσετε σε μοναδικά παλιά καθίσματα, ή θα παντρευτείτε σε ένα βικτοριανό σπίτι, το vintage είναι η πιο καυτή τάση αυτόν τον καιρό.

θεματικές τάσεις γάμου θεματικές τάσεις γάμου

Θες τους καλύτερους επαγγελματίες στην καλύτερη τιμή για τον γάμο σου; Στο The Wedding Experts υπάρχουν πάνω από 2200 επαγγελματίες σε 40 κατηγορίες! Σύμπληρωσε τη φόρμα και πάρε άμεσα προσφορές στα μέτρα σου σε ότι σε ενδιαφέρει. Εντελώς δωρεάν!

5. Πενήντα αποχρώσεις του ουδέτερου

Όλες οι αποχρώσεις του ουδέτερου μπορούν να γίνουν με κομψότητα. Είναι μινιμαλιστικά αλλά σε κάνουν αισθάνεται τόσο τρανούς. Αυτή η παλέτα χρωμάτων καλύπτει όλες τις διακοσμητικές σας ανάγκες και πρόταση μας είναι βέβαιο ότι θα θέσει τον σωστό τόνο για τη μεγάλη σας μέρα.

θεματικές τάσεις γάμου θεματικές τάσεις γάμου θεματικές τάσεις γάμου

6. Boho

Ένας γάμος Boho ορίζεται καλύτερα ως εκλεκτικός. Είναι ένα εύκολο θέμα που δεν έχει όρια και περιορισμούς επειδή τίποτα δεν πρέπει να είναι ο ταιριαστός από τις θεματικές τάσεις γάμου, αλλά όταν όλα συντονιστούν και μπουν στη θέση τους θα πρέπει να ταιριάζουν τέλεια.

θεματικές τάσεις γάμου θεματικές τάσεις γάμου

7. Δάσος

Για τις μέλλουσες νύφες που είναι αρκετά τυχερές για να έχουν ένα όμορφο δάσος για το σκηνικό τους για το γάμο τους, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Έχετε προσκληθεί στη φύση και καλύτερα να συνεργαστείτε με το τοπίο και όχι εναντίον του. Τα υπέροχα χρώματα βοηθούν στην ανάδειξη του χώρου και το φως των κεριών δίνει μια αίσθηση ρομαντισμού που ποτέ δεν παρέχει κανένα κτίριο.

θεματικές τάσεις γάμου θεματικές τάσεις γάμου: Δάσος

8. Παραμύθι

Σαν ένα όνειρο, έτσι ακριβώς θα νιώσετε στον παραμυθένιο γάμο. Ένας παραδεισένιος γάμος που αποπνέει πολυτέλεια και πάνω απ' όλα, τον ρομαντισμό. Την ονομάζουν η Μεγάλη Ημέρα και λογικό είναι ένας παραμυθένιος γάμος να ζει σε αυτή. Το θέμα αυτό είναι εμπνευσμένο από τα παραμύθια που είναι σίγουρο ότι θα το έχετε ονειρευτεί πριν έρθει στα αλήθεια η μέρα αυτή.

θεματικές τάσεις γάμου θεματικές τάσεις γάμου

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.