Παρακαλώ περιμένετε

Nυφικό χτένισμα 2018: ιδέες και έμπνευση ώστε να εισαι έτοιμη και τέλεια.

Nυφικό χτένισμα 2018: ιδέες και έμπνευση ώστε να εισαι έτοιμη και τέλεια.

Nυφικό χτένισμα 2018; Δεν είναι εύκολη η επολογή αλλά για να σε βοηθήσουμε να πάρεις ιδέες εδώ έχουμε επιλέξει μερικά από τα ομορφότερα.

Nυφικό χτένισμα 2018 - Iδεές για τη νύφη της χρονιάς.

Καθώς οι μέρες περνούν και χρόνος μετράει αντίστροφα για την ημέρα του γάμου, καλό θα ήταν να αρχίσεις να ψάνχεις για το ιδανικό νυφικό χτένισμα 2018 που θα καθηλώσει τα βλέμματα γύρω σου.

Nυφικό χτένισμα 2018 με μισά πανώ - μισά κάτω μαλλιά.

Τρελαίνομαστε για κομψά χτενίσματα στα μακριά μαλλιά ειδικά για τα μισά πάνω μισά κάτω πιασμένα. Αυτά τα χτενίσματα είναι το στυλ που είναι κατάλληλοι για σχεδόν οποιοδήποτε νυφικό ύφος: μοντέρνο, κλασικό, boho, παραλία, vintage και ούτω καθεξής.

Nυφικό χτένισμα 2018

Η μισή εμφάνιση είναι πολύ όμορφη με μια ρομαντική συστροφή, ανεξάρτητα από την ιδέα που επιλέγετε. Δείτε αυτές τις συναρπαστικές ιδέες για νυφικό χτένισμα το και εμπνευστείτε!

Ρομαντικό νυφικό χτένισμα 2018 για τις πιο γλυκες νύφες.

Από μεγάλους όγκους & πλεξούδες σε μαλακά σγουρά κυματιστά με πανέμορφα λουλούδια, δημιουργήσαμε μια όμορφη συλλογή από τα πιο ρομαντικά χτενίσματα για την ημέρα του γάμου σας. Τα χαλαρά κύματα ή ένα όμορφο πιάσιμο θα διαρκέσουν και είναι μια ρομαντική προσθήκη σε μια παραδοσιακή νύφη.

Nυφικό χτένισμα 2018

Αυτά τα hairstyles λειτουργούν καλύτερα για υπαίθριους γάμους και θεωρούνται «ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες». Τα όμορφα λουλούδια είναι μια υπέροχη, ρομαντική ιδέα. Συμπληρωματικές πλεξίδες είναι μια συναρπαστική προσθήκη στον ήδη πανέμορφο κότσο που υπογραμμίζουν καλύτερα τις ρομαντικές λεπτομέρειες των δαντελλών νυφικών φορεμάτων.

Νυφικό χτένισμα 2018 για τις Boho νύφες!

Εάν είστε υπέρ του boho γάμου, πρέπει να σκεφτείτε το τέλειο boho νυφικό χτένισμα 2018! Το νέο μας άρθρο αποτελείται από τη μεγάλη επιλογή των πανέμορφων hairstyles για κάθε γούστο.

Nυφικό χτένισμα 2018

Εδώ μπορείτε να βρείτε χριστουγεννιάτικα hairstyles που ξεκινούν με κομψά πλεκτά σε πλεξούδες και τελειώνουν με μερικές δημιουργικές λύσεις. Δείτε παρακάτω και περιηγηθείτε στη συλλογή!

Λοιπόν ποιό είναι το αγαπημένο σου νυφικό χτένισμα 2018;

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.