Παρακαλώ περιμένετε

Nυφικό χτένισμα 2018: ιδέες και έμπνευση ώστε να εισαι έτοιμη και τέλεια

Nυφικό χτένισμα 2018: ιδέες και έμπνευση ώστε να εισαι έτοιμη και τέλεια

Νυφικό χτένισμα 2018 ; Δεν είναι εύκολη η επολογή αλλά για να σε βοηθήσουμε να πάρεις ιδέες εδώ έχουμε επιλέξει μερικά από τα ομορφότερα

Καθώς οι μέρες περνούν και χρόνος μετράει αντίστροφα για την μεγάλη ημέρα, καλό θα ήταν να αρχίσεις να ψάνχεις για το ιδανικό νυφικό χτένισμα 2018 που θα καθηλώσει τα βλέμματα γύρω σου.

Νυφικό χτένισμα 2018: μισά πάνω μισά κάτω!

Τρελαίνομαστε για κομψά χτενίσματα στα μακριά μαλλιά, ειδικά για τα μισά πάνω μισά κάτω πιασμένα. Αυτά τα χτενίσματα είναι το στυλ που είναι κατάλληλοι για σχεδόν οποιοδήποτε νυφικό ύφος: μοντέρνο, κλασικό, μποέμικο, παραλία, vintage και ούτω καθεξής. Η μισή εμφάνιση είναι πολύ όμορφη με μια ρομαντική συστροφή, ανεξάρτητα από την ιδέα που επιλέγετε. Δείτε αυτές τις συναρπαστικές ιδέες για νυφικό χτένισμα το 2018 και εμπνευστείτε!

νυφικό χτένισμα 2018

Μποέμ νυφικό χτένισμα!

Εάν είστε υπέρ του μποέμ γάμου, πρέπει να σκεφτείτε το τέλειο νυφικό χτένισμα 2018! Το νέο μας άρθρο αποτελείται από τη μεγάλη επιλογή των πανέμορφων hairstyles για κάθε γούστο. Εδώ μπορείτε να βρείτε χριστουγεννιάτικα hairstyles που ξεκινούν με κομψά πλεκτά σε πλεξούδες και τελειώνουν με μερικές δημιουργικές λύσεις. Δείτε παρακάτω και περιηγηθείτε στη συλλογή!

νυφικό χτένισμα 2018 μποέμ

Ρομαντικό νυφικό χτένισμα 2018

Από μεγάλους όγκους & πλεξούδες σε μαλακά σγουρά κυματιστά με πανέμορφα λουλούδια, δημιουργήσαμε μια όμορφη συλλογή από τα πιο ρομαντικά χτενίσματα για την ημέρα του γάμου σας. Τα χαλαρά κύματα ή ένα όμορφο πιάσιμο θα διαρκέσουν και είναι μια ρομαντική προσθήκη σε μια παραδοσιακή νύφη. Αυτά τα hairstyles λειτουργούν καλύτερα για υπαίθριους γάμους και θεωρούνται «ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες». Τα όμορφα λουλούδια είναι μια υπέροχη, ρομαντική ιδέα. Συμπληρωματικές πλεξίδες είναι μια συναρπαστική προσθήκη στον ήδη πανέμορφο κότσο που υπογραμμίζουν καλύτερα τις ρομαντικές λεπτομέρειες των δαντελλών γαμήλια φορέματα. Αξεσουάρ μαργαριταριών, δαχτυλίδια δάκρυ και κλιπ κοσμημάτων δημιουργούν μια όμορφη γαμήλια εμφάνιση για νύφες που θέλουν και αγαπούν τον ρομαντισμό. Το νυφικό χτένισμα σας πρέπει να στρέψει το βλέμμα όλων πάνω σας. Κλασικό και απλό πιάσιμο σε κότσο επίσης πάει όμορφα με οποιοδήποτε φόρεμα ή θέμα γάμου.

νυφικό χτένισμα 2018 ρομαντικό

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.

× Βρες επαγγελματίες γάμου και πάρε προσφορές.