Παρακαλώ περιμένετε
Stephane Photography - Stephanos Karaoulis, Φωτογράφοι

Stephane Photography - Stephanos Karaoulis

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

Ο φωτογράφος γάμου Στέφανος Καραούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Σπούδασε Οικονομικές και Θεολογικές Επιστήμες, πραγματοποιώντας, επίσης, μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, στον τομέα του περιβάλλοντος και της υγείας.

Ωστόσο, προερχόμενος από "φωτογραφική" οικογένεια ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με την τέχνη της φωτογραφίας και ιδιαίτερα της φωτογραφίας γάμου. Από την ηλικία των δεκατριών χρόνων ξεκίνησε να βοηθά τον πατέρα του Ιωάννη Καραούλη, έναν έμπειρο επαγγελματία φωτογράφο, ο οποίος ήταν εκείνη την περίοδο μια ηγετική φυσιογνωμία στο χώρο της φωτογραφίας γάμου. Σύντομα έγινε εμφανές στον νεαρό Στέφανο ότι η καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου θα γινόταν η βασική του αγάπη και ο κεντρικός τομέας των ενδιαφερόντων του.

"Η φωτογραφία γάμου είναι ένα παιχνίδι μεταξύ των στιγμών και των συναισθημάτων, με το χρόνο ως τον μεγάλο αντίπαλο που θα πρέπει να τον "παγώσεις" προτού αυτά εξαφανιστούν".

Η είσοδος της ψηφιακής τεχνολογίας στον τομέα της φωτογραφίας γάμου, του επέτρεψε να επωφεληθεί πλήρως από τις νέες δυνατότητες που έφερνε το νέο αντικείμενο, εμπλουτίζωντας τις γνώσεις του και διαφοροποιώντας καλλιτεχνικά τις εικόνες του.

«Η ψηφιακή φωτογραφία γάμου προσφέρει περισσότερο δυναμική στην οπτική αντίληψη, καθώς καταφέρνει να ενώσει τον ρεαλισμό με την φαντασία".

Ο στόχος του και το όνειρό του είναι να φέρει στο φως το μεγαλείο πίσω από τη μοναδική ημέρα του γάμου ...
... και αυτό μπορεί να αποκαλυφθεί μόνο μέσα από μία επιτυχημένη φωτογραφία.

Ο Στέφανος Καραούλης άνοιξε επίσημα το προσωπικό του στούντιο το 2000 και ασχολείται με τη Φωτογράφιση Γάμου, τη Φωτογράφηση Βάπτισης, την Οικογενειακή & Νεογέννητων Μωρών Φωτογράφιση, με το Καλλιτεχνικό Πορτρέτο, καθώς και με Φωτογράφιση Επιχειρηματικού Πορτρέτου - Προφίλ. Επίσης, μαζί με την ομάδα συνεργατών του, καλύπτει φωτογραφικά Εταιρικά Συνέδρια και Events, όπως και Επαγγελματικές Υπηρεσίες Studio.

Τα τελευταία χρόνια, με τη δημιουργία του Pretta Photo έχει μπει δυναμικά στις υπηρεσίες εκτυπώσεων φωτογραφιών online, όπως Photobook, εκτυπώσεις σε καμβά και άλλα φωτογραφικά δώρα. 

Ο Στέφανος Καραούλης έχει κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις διεθνώς. Το 2011 και το 2012 κέρδισε το 1ο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας του οργανισμού PWS. Το 2014 αναγνωρίστηκε ως ένας από τους 20 πιο δημοφιλείς φωτογράφους το Viewbug, μια δημιουργική κοινότητα με τους καλύτερους διαγωνισμούς φωτογραφίας στον κόσμο. Τον Ιούλιο του 2015 φωτογραφία του παρουσιάστηκε στο Μουσείο του Λούβρου στη Γαλλία στα πλαίσια του Fifth Annual Exposure Award του οργανισμού SeeMe.

ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες