Παρακαλώ περιμένετε

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024 - ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΟΥΝ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024 - ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΟΥΝ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024; Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για έναν γάμο σε εξωτερικό χώρο λόγω των φυσικών χρωμάτων. Εάν σχεδιάζετε τον καλοκαιρινό γάμο σας μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου του 2024. Τώρα είναι καιρός να επιλέξετε τον στολισμό του γάμου σας για το καλοκαίρι. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα χρώματα ενός καλοκαιρινού γάμου είναι ζεστά και ζωντανά όπως το ροζ, το φούξια, το κίτρινο και το πορτοκαλί. Και η διακόσμηση του καλοκαιρινού γάμου μπορούν επίσης να χαλαρώσουν, όπως το μπλε, το πράσινο και το navy κ.λπ. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να συνδυάσετε χρώματα σε αντίθεση. Ή να παραμείνετε σταθεροί αναμειγνύοντας αποχρώσεις από την ίδια συλλογή. Ερευνήσαμε λοιπόν και σας δώσαμε μερικές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε τον καλοκαιρινό στολισμό γάμου το 2024 για να ταιριάζουν με το θέμα του γάμου και τη διάθεσή σας.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024 - 9 ΤΟΠ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024 ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ

Το Dusty rose, ως κομψή ροζ απόχρωση, γίνεται όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Θα κάνει τον καλοκαιρινό γάμο σας το 2024 ρομαντικό και συναρπαστικό. Με βάση τα dusty ροζ τριαντάφυλλα λουλούδια στη λευκή γαμήλια τούρτα και τα τραπεζομάντηλα γάμου. Μπορείτε να προσθέσετε σμαραγδί χρώμα για να κάνετε τον γάμο σας γεμάτο ζωντάνια.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

Μπορείτε να επιλέξετε ένα σμαραγδένιο γαμπριάτικο κοστούμι. Να βάλετε ένα σμαραγδένιο πράσινο τραπεζομάντηλο στο γαμήλιο τραπέζι. Και να σχεδιάσετε ένα σμαραγδένιο χαρτί για τη σουίτα των προσκλητηρίων του γάμου σας, που θα σας χαρίσει έναν ρετρό και ιδιαίτερο γάμο.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Γιατί να μην επιλέξετε έναν παραθαλάσσιο γάμο για τον καλοκαιρινό σας γάμο του 2024; Τόσο το γαλαζοπράσινα όσο και το ενθουσιώδες ζεστό ροζ θα είναι το καλύτερο χρώμα για τον χώρο της δεξίωσης.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

Όλα τα λουλουδάτα, μαζί με την ανθοδέσμη, της διακόσμησης της γαμήλιας καμάρας, του σκηνικού με φωτογραφίες γάμου, ακόμα και τα προσκλητήρια γάμου μπορεί να είναι καυτά ροζ λουλούδια και τροπικά φύλλα. Οι βέρες σε ένα ροζ κουτί θα λαμπυρίζουν επίσης!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΝΗΣΙ

Εάν δεν θέλετε ο καλοκαιρινός σας γάμος στην παραλία το 2024 να είναι τολμηρός αλλά κάτι χαριτωμένο, μπορείτε να επιλέξετε έναν συνδυασμό γαλάζιου, ναυτικού και λευκού χρώματος. Τόσο η νύφη με ένα λευκό νυφικό όσο και οι λευκές ανθοδέσμες για να κάνουν τον γάμο πιο αγνό και ιερό.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

Μπορείτε να καλύψετε το τραπέζι του γάμου με λευκό τραπεζομάντηλο και να βάλετε λευκές καρέκλες γύρω από τα τραπέζια. Μπορείτε να αναμίξετε τα άσπρα και τα μπλε χρώματα τόσο στις επιγραφές του τραπεζιού όσο και στα προσκλητήρια γάμου.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Υπάρχει ένας κομψός και μοντέρνος στολισμός γάμου που είναι πολύ δημοφιλές στους καλοκαιρινούς γάμους. Είναι ένα αναμφισβήτητο μωβ χρώμα που θα κάνει όλες τις πτυχές του γάμου σας υπέροχες, από μωβ προσκλητήρια γάμου με μωβ καλύμματα μέχρι βέρες σε μωβ κουτί.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

Συνδυάστε το μοβ με ένα άλλο ουδέτερο και σιωπηλό χρώμα, τη σαμπάνια, που θα κάνει αυτή την όμορφη απόχρωση να λάμψει στο γάμο σας. Ο γαμπρός με κοστούμι σε χρώμα της άμμου, οι καρέκλες σαμπανιζέ στο γαμήλιο διάδρομο στο εκκλησάκι και η γαμήλια τούρτα με διάστικτη με κοχύλια είναι τόσο εκπληκτικοί.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ

Για έναν ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό ρουστίκ γάμο, το ρουζ και το πράσινο είναι όμορφα και δημοφιλή στην διακόσμηση, τα οποία είναι ευέλικτα, διαχρονικά και μπορούν να δημιουργήσουν μια φωτεινή και υπέροχη εμφάνιση για την ιδιαίτερη μέρα σας.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρώματα για τη μεγάλη σας μέρα, οι ακόλουθες ιδέες μπορούν να σας δώσουν έμπνευση και καθοδήγηση: λευκό νυφικό, ρουζ και πρασινάδες νυφικές ανθοδέσμες, ξύλινη σανίδα καλωσορίσματος γάμου, βαρέλια, ασημί φαναράκια με λουλούδια ρουζ και πρασινάδα, λευκό τραπεζομάντηλο, ρουζ κάρτες γάμου, ρουζ και πρασινάδες κεντρικά τραπέζια, σκούρο μπλε κοστούμι γαμπρού και ρουζ γαμήλια κορσάζ…

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ BABY BLUE

Θέλετε ο καλοκαιρινός γάμος σας να είναι μοναδικός και εντυπωσιακός; Οι διακοσμητικοί συνδυασμοί του μπλε αραβοσίτου και του ροδακινί είναι λίγο διαφορετικοί από τους άλλους για την κομψότητα και τη δροσιά τους και ιδανικοί για έναν καλοκαιρινό γάμο. Τα λουλούδια των κεντρικών τραπεζών, των ανθοδεσμών και των προσκλητηρίων γάμου σε αυτήν την χρωματική παλέτα φαίνονται τόσο εντυπωσιακά.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

MINIMAL ΡΟΥΣΤΙΚ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Ο συνδυασμός πορτοκαλί και φούξια θα κάνουν τον γάμο σας πανέμορφο και μινιμαλιστικό. Μπορείτε να διακοσμήσετε την αψίδα του γάμου, τη τούρτα του γάμου σας με άνθη πορτοκαλιού και φούξια και φύλλα φασκόμηλου.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

Τόσο ρομαντικό! Μπουκέτα από άνθη πορτοκαλιού και φούξια. Και ο γαμπρός φαίνεται τόσο όμορφος με γραβάτα από φασκόμηλο και κορσάζ πορτοκαλί λουλούδι. Είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψετε τα φυσικά και ρουστίκ στοιχεία αυτής της διακριτικής επιλογής αυτών των στοιχείων στον στολισμό.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

ΜΠΟΕΜ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Η σαμπάνια, το ναυτικό και το καφέ είναι μια αριστοκρατική διακοσμητική παλέτα που είναι άψογη και κομψή αλλά και πάλι ουδέτερη. Και αυτό θα είναι απολύτως λογικό για τον γάμο σας τον Αύγουστο του 2024.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

Μπορείτε να επιλέξετε από ανθοδέσμες σε λευκό και ρουζ, προσκλητήρια γάμου με στοιχεία σαμπανιζέ, και τραπεζομάντιλα σαμπανιζέ και χαρτοπετσέτες, και γαμήλια τούρτα διακοσμημένα με σαμπανιζέ και ανοιχτό καφέ λουλούδια. Οι επιλογές είναι πολλές, και όλες εξίσου αισθητικές με αυτή!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

Αποχρώσεις του ροζ, του λευκού και του ανοιχτού γκρι τριανταφυλλα είναι ιδανικές για κάθε εποχή ή στυλ. Η νύφη με λευκό φόρεμα με λευκές και πρασινωπές ανθοδέσμες σε φυσικό στυλ. Επιλέξτε ανοιχτό γκρι κοστούμια για τον γαμπρό.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

Απλές ξύλινες πινακίδες καλωσορίσματος γάμου ή άλλες πινακίδες κατεύθυνσης φυσικά τριαντάφυλλα είναι ιδανικές για τους ρουστίκ και boho γάμους. Αυτός θα είναι ένας υπέροχος ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2024

Επιμέλεια: Μαρία - Λάουρα Γ.