Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ 2024 ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

ΓΑΜΟΣ 2024 ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

ΓΑΜΟΣ 2024; Η μεγαλύτερη τάση για τα θέματα γάμου 2024 είναι η ατομικότητα. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τα ζευγάρια δεν μένουν απλώς σε ένα μοναδικό θέμα, αλλά συνδυάζουν πολλά μαζί για να δημιουργήσουν το δικό τους κάτι ξεχωριστό. για παράδειγμα, τώρα βλέπουμε θέμα γάμου ρομαντικό/κλασικό, ρουστίκ/vintage, boho/chic. Παρακάτω θα βρείτε τις 7 τάσεις σε θέματα γάμου για το 2024. Χρησιμοποιήστε αυτόν ως συγκριτικό οδηγό για να διαγράψετε επιτέλους αυτήν τη σημαντική απόφαση από τη λίστα σας και να ορίσετε τον τόνο για τη μεγάλη μέρα σας.

ΓΑΜΟΣ 2024 7 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

ΓΑΜΟΣ 2024 ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC

Το πιο δημοφιλές θέμα γάμου που επιλέγουν τώρα τα περισσότερα ζευγάρια είναι το ρουστίκ σικ στυλ, όταν στολισμός γάμου συνδυάζει και ταιριάζει δευτερεύοντα θέματα για να ταιριάζουν στις επιλογές του ζευγαριού. Αυτό μας δίνει θέματα όπως rustic-luxe, rustic vintage και rustic boho γάμοι να μπαίνουν στο παιχνίδι.

ΓΑΜΟΣ 2024 ΓΑΜΟΣ 2024

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

Τα κλασικά και διαχρονικά θέματα γάμου θα είναι πάντα δημοφιλή, δημιουργεί ένα γεγονός που αντέχει στο χρόνο. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια δεξίωση που είναι λαμπερή, κομψή και διαχρονική, τότε ένα κλασικό θέμα γάμου είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για το πετύχετε.

ΓΑΜΟΣ 2024 ΓΑΜΟΣ 2024

ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ - ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται σημαντική αύξηση του αριθμού του εναλλακτικού ρομαντίκου και απροσμένου στόλισμου. Το eloping σας δίνει την τεράστια ελευθερία κάνετε μια διακόσμηση γάμου ιδιαίτερη έως και νεραιδενια. Σίγουρα μπορείτε να την κάνετε σε κάποια παραλία είτε στο δάσος αν είστε από επαρχια.

ΓΑΜΟΣ 2024

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

Το πράσινο και τα φυσικά χρώματα θα παίξουν μεγάλο ρόλο στις τάσεις του γάμου του 2024, επομένως δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για τον υπαίθριο χώρο σαν στον κήπο το 2024. Οι νύφες χρησιμοποιούν την πρασιναδα και άλλα μη παραδοσιακά στοιχεία για πιο φυσικές εμφανίσεις.

ΓΑΜΟΣ 2024 ΓΑΜΟΣ 2024

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΗΛΙΟΥ ΠΑΡΤΥ

Θέλετε να κάνετε ένα θεματικό γαμήλιο πάρτυ; Το Cestial θα μπορούσε να είναι μια ωραία επιλογή. Πιστεύεται ότι το ίδιο το σύμπαν έχει κάτι κοινό με την αγάπη και το γάμο. Η τάση του ουράνιου γάμου είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας με την ονειρεμένη διακόσμησή της.

ΓΑΜΟΣ 2024

BOHO CHIC 2024

Οι γάμοι μποέμ συνεχίζουν να αυξάνονται σε δημοτικότητα μεταξύ των ζευγαριών, με περισσότερα στοιχεία boho να ενσωματώνονται σε γάμους και styling. Ένα ιδιαίτερο στυλ που έχει ανέβει μαζί τους είναι ο boho γάμος στην παραλία.

ΓΑΜΟΣ 2024 ΓΑΜΟΣ 2024 ΓΑΜΟΣ 2024

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2024

Για έναν μοντέρνο γάμο, σκεφτείτε καθαρές γραμμές, γεωμετρικά σχήματα και minimal design. Ένα μοντέρνο θέμα γνωρίζει λίγα όρια, γι' αυτό διοχετεύστε το όπως σας ταιριάζει. Βάλτε μια μοντέρνα περιστροφή σε οτιδήποτε, από το νυφικό σας μέχρι τη διακόσμηση του χώρου σας, όπως κομψά καθίσματα, ένα δροσερό δομικό σκηνικό ή ένα τολμηρό συνδυασμό χρωμάτων.

ΓΑΜΟΣ 2024 ΓΑΜΟΣ 2024

Ως συμπέρασμα θα λέγαμε ότι καλό θα ήταν κάνετε μια έρευνα να βρείτε την διακόσμηση γάμου σας αρέσει και ταιριάζει στο στυλ σας. Στην συνέχεια να παντρεύψετε τα στοιχεία που θέλετε και να δείτε που αυτός θα είναι ο πιο όμορφος ΓΑΜΟΣ 2024.

Επιμέλεια: Μαρία - Λάουρα Γ.