Παρακαλώ περιμένετε

ΝΥΦΙΚΑ UPDOS | ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΙ ΝΥΦΕΣ

ΝΥΦΙΚΑ UPDOS | ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΙ ΝΥΦΕΣ

ΝΥΦΙΚΑ UPDOS; Τα updos είναι το κορυφαίο χτένισμα που δείχνει πάντα άψογο για τις νύφες όλων των ηλικιών παγκοσμίως. Το υπέροχο πράγμα με ένα updo είναι η ευελιξία του από νυφικούς κότσους, σινιόν, πλεξούδα, μπούκλες , μια νύφη θα βρίσκει πάντα μια εκδοχή που είναι βέβαιο ότι ταιριάζει στην υφή των μαλλιών της και στο νυφικό της στυλ. Συγκεντρώσαμε παρακάτω τα αγαπημένα μας 20 όμορφα γαμήλια updo που θα λατρέψετε.

ΝΥΦΙΚΑ UPDOS 20 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

ΝΥΦΙΚΑ UPDOS

ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΜΕ ΠΛΕΞΟΥΔΑ

Τα χτενίσματα γάμου με πλεξούδες είναι hot trend! Τα νυφικά updos με πλεξουδες μπορούν να ταιριάζουν σε μαλλιά κάθε μήκους και τύπου. Δεν χρειάζεστε πολύ μεγάλα μήκη για να πετύχετε ρομαντικά και ανάγλυφη πλεξούδα. Εάν τα μαλλιά σας είναι στην πιο κοντή πλευρά, μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε απλά χτενίσματα με πλεξούδες. Έτσι, το πρόσφατο lob χτένισμά σας μπορεί εύκολα να μεταφραστεί σε ένα ρομαντικό updo που απλά θα λατρέψετε.

ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΝΥΦΙΚΑ UPDOS

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΣΙΝΙΟΝ

Τα ακατάστατα νυφικά χτενίσματα είναι, από τη φύση τους, χαλαρά σε φόρμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους λείπει η επίσημη κομψότητα. Αυτά τα χαλαρά χτενίσματα ενσωματώνουν τη μποέμ πολυτέλεια με ρομαντικούς και ιδιόρρυθμους τόνους. Οι πιο χαλαροί κότσοι, οι ανακατεμένες μπούκλες και οι απαλοί κυματισμοί γύρω από το πρόσωπο μπορούν να πλαισιώσουν όμορφα τα ζυγωματικά και τις γραμμές των γνάθων και να τραβήξουν την προσοχή στα μάτια με τον πιο εύκολο τρόπο.

ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΝΥΦΙΚΑ UPDOS

ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΕΣ

Τα updo για μεσαία μαλλιά έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, συμπεριλαμβανομένου αυτού του loopy στυλ που μπορείτε να κάνετε ακόμα κι αν έχετε αφέλειες. Είτε οι αφέλιες σας είναι κομμένες ευθεία είτε στο πλάι, θα ολοκληρώσουν αυτό το στυλ με κοριτσίστικη τσαχπινιά.

ΝΥΦΙΚΑ UPDOS

ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΙΝΙΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ

Αυτό που αγαπάμε στον σινιόν είναι ότι καταφέρνει να είναι κομψός και μοντέρνος, κάτι που είναι ένας δύσκολος συνδυασμός. Ταιριάζει σε πολλές διαφορετικές νυφικές εμφανίσεις και επιτρέπει στις νύφες να προσθέτουν εύκολα την προσωπικότητά τους, μέσα από τα κομμάτια της, τα κλιπ μαλλιών, τα αξεσουάρ λουλουδιών, τα πέπλα και αλλα headpiece.

ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΝΥΦΙΚΑ UPDOS

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ

ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΝΥΦΙΚΑ UPDOS

ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ

Από όλα τα χτενίσματα που γνωρίζουμε και αγαπάμε, η κλασική νυφική αλογοουρά είναι αυτή που είναι πιο συνώνυμη με την άνεση και την απλότητα, αλλά δεν χρειάζεται να είναι βαρετή. Ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών σας ή την αίσθηση του στυλ σας, υπάρχει κάτι για εσάς στα νυφικα updos.

ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΝΥΦΙΚΑ UPDOS ΝΥΦΙΚΑ UPDOS

Επιμέλεια: Μαρία - Λάουρα Γ.