Παρακαλώ περιμένετε
Happyrooms - Χριστίνα Μιχαλοπούλου, Ευχολόγια, Είδη βάπτισης

Happyrooms - Χριστίνα Μιχαλοπούλου

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Ευχολόγια, Είδη βάπτισης

https://www.happyrooms.gr/

Καλώς ήρθατε στην Happyrooms! Έναν κόσμο γεμάτο χρώματα, δημιουργικότητα, υπέροχες, χειροποίητες προτάσεις, φτιαγμένο για να διαμορφώνει τις ομορφότερες βαπτίσεις, τους ρομαντικότερους γάμους και τα πιο ονειρεμένα παιδικά δωμάτια και βρεφικά είδη.

Στην happyrooms κάθε βάφτιση διαφέρει. Κάθε προϊόν, από τα κουτιά βάπτισης, τα λαδόκουτα, τις λαμπάδες, τα αξεσουάρ έως και τα ρουχαλάκια ζωγραφίζονται ένα ένα στο χέρι κατά παραγγελία. Οι μπομπονιέρες καδράκια που θα βρείτε στο site μας, ζωγραφισμένες εξ ολοκλήρου στο χέρι, αποτελούν μία ξεχωριστή δημιουργία όπου το κάθε κομμάτι παραδίδεται αριθμημένο και με την υπογραφή του καλλιτέχνη.

Οι χειροποίητες μπομπονιέρες μας για την βάπτισης αλλά και για τον γάμο θα σας ταξιδέψουν σε ρομαντικούς, τρυφερούς κόσμους και θα σας δώσουν μία τεράστια γκάμα από συνδυασμούς και δυνατότητες.

Ακόμη, κάθε παιδικός πίνακας, καδράκι ή ταμπελάκι πόρτας φτιάχνεται κατά παραγγελία προσαρμοσμένα στις δικές σας επιθυμίες, χρώματα και ύφος ενώ, τα ζωγραφιστά επιπλάκια, διακοσμητικά, υψομετρητές, πομολάκια και δώρα παιδικών πάρτυ ζωγραφίζονται στο χέρι, αποτελώντας μοναδικά κομμάτια παιδικής τέχνης.

Παράλληλα, θα βρείτε μία ιδιαίτερη συλλογή από ρουχαλάκια βάπτισης , χειροποίητες κορδέλες, αξεσουάρ μόδας και πλεκτά παπουτσάκια αγκαλιάς και που θα αγαπήσετε με την πρώτη ματιά!

Τέλος, ένα ενδεικτικό δείγμα από τις παιδικές τοιχογραφίες μας θα σας δώσει ιδέες για την διαμόρφωση του δικού σας χώρου. Εμείς, θα χαρούμε πολύ να βρεθούμε στο χώρο σας, να σας βοηθήσουμε και να σας προσφέρουμε τις ιδέες και τις υπηρεσίες μας.

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες