Παρακαλώ περιμένετε
Amphitrion Group - Sylvia Kalamboukis, Ταξιδιωτικό γραφείο

Amphitrion Group - Sylvia Kalamboukis

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Ταξιδιωτικό γραφείο

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο !

Εμπιστευτείτε μας να σας βρούμε την κρουαζιέρα που σας ταιριάζει με οποιαδήποτε εταιρεία σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

 

Γαμήλιο Ταξίδι με προορισμό …

…την θάλασσα !!!!

 

Τι πιο ρομαντικό, ξεκούραστο, ενδιαφέρον και ξεχωριστό από γαμήλιο ταξίδι εν πλω... σε υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο, ή αλλιώς - όπως μπορεί να χαρακτηριστεί «πλωτό παλάτι», που δίνει την μοναδική δυνατότητα να επισκεφτείτε πολλούς διαφορετικούς, προορισμούς μέσα σε λίγες μέρες με την απόλυτη άνεση (χωρίς check-in & check-out διαδικασίες σε κάθε προορισμό) και παράλληλα την επιλογή είτε να επιλέξετε να περάσετε ρομαντικά τον χρόνο οι δυο σας είτε να εξερευνήσετε τον κάθε προορισμό.

Στα κρουαζιερόπλοια παρέχεται πλήρης διατροφή (πρωινό, γεύμα, δείπνο) με μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων σε πλούσια μπουφέ ή μενού a-la-carte (επιλογής σας), 24ωρη σίτιση σε διάφορους χώρους του πλοίου, 24 ωρο room service, πρόγραμμα διασκέδασης στους διάφορους χώρους, μπαρ, σαλόνια του πλοίου και χρήση των πολυτελών εγκαταστάσεών τους.

Τα νεόνυμφα ζευγάρια του πλοίου απολαμβάνουν πάντοτε ξεχωριστή περιποίηση που ξεκινάει από την ειδικά διακοσμημένη καμπίνα και μέχρι την δυνατότητα επιλογής ειδικού πακέτου παροχών που περιλαμβάνει σαμπάνια & τριαντάφυλλα στην καμπίνα, σοκολατάκια αλλά και spa για το ζευγάρι.

Απολαύστε ένα ρομαντικό πρωινό στο προσωπικό σας μπαλκόνι, χαλαρώστε σε ένα τζακούζι κάτω από τον ουρανό γεμάτο άστρα και περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο καταπληκτικό spa του πλοίου.

Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion είναι αντιπρόσωπος των εταιρειών Princess Cruises, Cunard και Carnival Cruises.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 211 10 90000

E-mail : info@amphitrion.gr

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες