Είμαι η Έλενα Σκρέκου Διακοσμήτρια εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και αναλαμβάνω να κάνω την εκδηλωσή σας μία εμπειρία ξεχωριστή που θα μείνει με χαρά στη σκέψη όλων των καλεσμένων σας. Εξειδικεύομαι στο στολισμό Βαπτίσεων και Γάμου
+50 χλμ από τις παραπάνω περιοχές
Εξαρτάται από τα σημεία που στολίζονται — εκκλησία, τραπέζια, γαμήλια αψίδα — το είδος των λουλουδιών και την εποχικότητά τους. Τα εισαγόμενα ή εκτός εποχής άνθη ανεβάζουν το κόστος αισθητά. Δώστε στον ανθοπώλη συνολικό προϋπολογισμό και ζητήστε πρόταση κατανομής αντί για μεμονωμένες τιμές.
Συνήθως 6 έως 10 μήνες πριν, αφού έχετε κλείσει χώρο και ημερομηνία, ώστε ο σχεδιασμός να γίνει πάνω στους πραγματικούς χώρους. Οι λεπτομέρειες — τελικά χρώματα, αριθμός τραπεζιών — οριστικοποιούνται τις τελευταίες εβδομάδες, όταν κλειδώσει ο αριθμός των καλεσμένων.
Προτιμήστε εποχικά και ντόπια άνθη, επαναχρησιμοποιήστε τον στολισμό της εκκλησίας στη δεξίωση και επενδύστε στα σημεία που φωτογραφίζονται περισσότερο. Πλούσια πρασινάδα με λιγότερα άνθη δίνει γεμάτο αποτέλεσμα με χαμηλότερο κόστος. Ένας έμπειρος ανθοπώλης θα προτείνει εναλλακτικές μέσα στον προϋπολογισμό σας.
Η κάλυψη περιλαμβάνει Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη. Καλύπτει επίσης έως 50 χλμ γύρω από αυτές τις περιοχές.
Η καταχώρηση Elena Skrekou είναι ενεργή στο theweddingexperts.gr από 05/2017.
Δηλωμένες υπηρεσίες: Ανθοστολισμός, Προσκλητήρια. Δείτε την καταχώρηση για διαθεσιμότητα και τιμές.
Θεσσαλονίκη , Greece, 54622Άνοιγμα στους Χάρτες Google