Κατηγορία/ες: Χώροι δεξιώσεων
Ο σεφ μας Μανώλης Θλιβερός με τεράστια πείρα και αγάπη για την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα επιμελείται το μενού και των δυο εστιατορίων της οικογένειας Κάππαρη (Πετράλωνα - Θησείο).
Ο σεφ, επιμένει μόνο στα εκλεκτά Ελληνικά προϊόντα και δημιουργεί ευφάνταστες γεύσεις από Κρητικό απάκι, καμπούσικο σαγανοτύρι από τη Χίο, Βασιλοτύρι από τα Ζαγόρια, καπνιστό χέλι από την Ήπειρο (μεταξύ άλλων) και «ανακατεύοντάς» τα με εποχικά λαχανικά, με κρέατα, πουλερικά, ζυμαρικά αλλά και με θαλασσινά προσφέρει νόστιμα και δημιουργικά ελληνικά πιάτα.
Ο σεφ μας πρωτοτυπεί όμως και στην… ‘γλυκοθεραπεία’ με μια πρωτότυπη σαλάτα με σάλτσα φράουλας και μαστέλο Χίου...