

Ανθοστολισμός · Αμβρακικός, Ήπειρος
Ο «Κήπος της Εδέμ», η Φεβρωνία και ο Κωνσταντίνος, αναλαμβάνει τον ανθοστολισμό και τη διακόσμηση του γάμου σας με αγάπη για τη δημιουργία και υψηλή αισθητική. Για περισσότερα από 10 χρόνια συνδυάζει τις επιθυμίες κάθε ζευγαριού με τις τελευταίες τάσεις στη σύγχρονη ανθοδετική, δημιουργώντας μοναδικά events που εκφράζουν το προσωπικό σας στυλ.
+50 χλμ από τις παραπάνω περιοχές
Εξαρτάται από τα σημεία που στολίζονται — εκκλησία, τραπέζια, γαμήλια αψίδα — το είδος των λουλουδιών και την εποχικότητά τους. Τα εισαγόμενα ή εκτός εποχής άνθη ανεβάζουν το κόστος αισθητά. Δώστε στον ανθοπώλη συνολικό προϋπολογισμό και ζητήστε πρόταση κατανομής αντί για μεμονωμένες τιμές.
Συνήθως 6 έως 10 μήνες πριν, αφού έχετε κλείσει χώρο και ημερομηνία, ώστε ο σχεδιασμός να γίνει πάνω στους πραγματικούς χώρους. Οι λεπτομέρειες — τελικά χρώματα, αριθμός τραπεζιών — οριστικοποιούνται τις τελευταίες εβδομάδες, όταν κλειδώσει ο αριθμός των καλεσμένων.
Προτιμήστε εποχικά και ντόπια άνθη, επαναχρησιμοποιήστε τον στολισμό της εκκλησίας στη δεξίωση και επενδύστε στα σημεία που φωτογραφίζονται περισσότερο. Πλούσια πρασινάδα με λιγότερα άνθη δίνει γεμάτο αποτέλεσμα με χαμηλότερο κόστος. Ένας έμπειρος ανθοπώλης θα προτείνει εναλλακτικές μέσα στον προϋπολογισμό σας.
Η κάλυψη περιλαμβάνει Ήπειρος. Καλύπτει επίσης έως 50 χλμ γύρω από αυτές τις περιοχές.
Η καταχώρηση o κηπος της εδεμ είναι ενεργή στο theweddingexperts.gr από 05/2019.
Δηλωμένες υπηρεσίες: Ανθοστολισμός. Δείτε την καταχώρηση για διαθεσιμότητα και τιμές.