Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε γάμο το χειμώνα είναι ένας σχεδόν χριστουγεννιάτικος γάμος. Όλο και περισσότερα όμως ζευγάρια επιλέγουν το μήνα Νοέμβριο για την τέλεση του γάμου τους. Η γοητεία ενός γάμου το Νοέμβριο είναι ακαταμάχητη. Τα πλούσια χρώματα της φύσης, οι ψυχρές θερμοκρασίες και τα όμορφα τοπία καθιστούν ένα ιδανικό ρομαντικό σκηνικό. Ακολουθούν χρωματικοί συνδυασμοί που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την τέλεια διακόσμηση για το γάμο σου.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 8 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ:

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΦΕ & ΚΙΤΡΙΝΟ.

Ώς πιο σκούρο χρώμα το καφέ είναι μια απο τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις για τους φθινοπωρινούς γάμους και φέτος αυτή η τάση θα συνεχιστεί. Διακοσμήστε το τραπέζι με κοκκινα και κίτρινα λουλούδια και φορέστε στα παρανυφάκια σας σκούρα φορέματα και εσυ με ολολευκό νυφικό σου με το εντυπωσιακό νυφικό μακιγιάζ. Οι καλεσμένοι σας θα το λατρέψουν!

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

ΠΡΑΣΙΝΟ & ΜΠΟΡΝΤΩ.

Αυτή η παλέτα χρωμάτων ταιριάζει απόλυτα σε χειμωνιάτικους - φθινοπωρινούς γάμους και ο συνδυασμός τους βγάζει ένα κομψό και κλασικό αποτέλεσμα. Το πράσινο με το λευκό ταιριάζει πολύ και σε vintage ρομαντίκους γάμους. Χρωματιστά λουλούδια, γαμήλιες ανθοδέσμες και κεντήματα έχουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Νυφικό με δαντέλα και νυφικό χτενισμα και μακιγιαζ όπως ταιριάζει σε μια όμορφη νύφη. Μπορείτε να επιλέξετε πράσινα τραπεζομάντηλα με λευκές αποχρώσεις.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ NAVY BLUE.

Ταιριαξε τον στολισμό γάμου με το navy blue με nude αποχρώσεις και θα έχετε ένα κομψό αποτέλεσμα. Λευκό φόρεμα, πράσινη ανθοδέσμη, παπούτσια σε navy blue και χρυσό είναι λίγοι από τους πολλούς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις με αυτά τα χρώματα στον γάμο.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

ΜΟΒ & NAVY BLUE.

Το μοβ και το navy blue είναι μια εξαιρετική, ρομαντική παλέτα χρωμάτων για ένα γάμο το Νοέμβριο και οι δυνατότητες χρήσης αυτής της παλέτας είναι ατελείωτες.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

ΠΡΑΣΙΝΟ & ΧΡΥΣΟ.

Το πράσινο, υπέροχο χρώμα για φορέματα by the way, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε στο στολισμό και να το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό. Ταιριάξτε και στόλισε το, με το χρυσό και θα είναι η καλύτερη επιλογή.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

ΓΚΡΙ & ΡΟΖ.

Το ροζ βγάζει έναν ρομαντισμό στο γάμο. Το γκρι είναι το νέο μαύρο. Ετσι λοιπόν πρόκειται για μια διαχρονική και ρομαντική παλέτα χρωμάτων που θα πρέπει να την εξετάσετε πολύ σοβαρα.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

ΜΑΥΡΟ & ΑΝΟΙΧΤΟ ΡΟΖ.

Το μαύρο και το ανοιχτό ροζ είναι κατάλληλο για πολυτελής γάμους. Η προσθήκη του ροζ προσθέτει ρομαντισμό και ομορφιά στο γάμο. Τα δυο αυτά χρώματα μπορούν να συνδυαστούν τέλεια μεταξύ τους με το σπασμένο λεύκο του νυφικού σου.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

MIX-MATCH ΜΟΒ.

Οι διαφορετικές αποχρώσεις του αναδεικνύουν απλότητα και ρομαντισμό στον στολισμό.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

Μην διστάσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό στο γάμο σας. Πάρτε ιδέες, αξιοποιήστε αυτά που σας ταιριάζουν και θα γίνει ο δικός σας γάμος, ο καλύτερος ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα