Παρακαλώ περιμένετε

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 για μαλλιά που εντυπωσιάζουν και συνεχίζουμε αυτό το άρθρο που τόσο αγαπήσατε. Οι τάσεις στο χτένισμα έρχονται και παρέρχονται όπως και όλες τις άλλες πτυχές του γάμου όπως η διακόσμηση, το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι και πάει λέγοντας. Συνεχίζοντας λοιπόν έχουμε επιλέξει να σας δείξουμε τα πιο όμορφα χτενίσματα για την νέα χρονιά.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 - 24 ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ.

Μια άλλη όμορφη επιλογή για χτενίσματα γάμου για μακριά μαλλιά είναι η αλογοουρά. Ωστόσο, για έναν γάμο, ίσως θελήσετε να λίγο να δημιουργήσετε κάτι περισσότερο από το συνηθισμένο. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα νυφικό χτένισμα με την αλογοουρά στο πάνω μισό, ή θα μπορούσατε να έχετε την κανονική αλογοουρά, αλλά δεμένο σε μια πλεξούδα ή ένα υπέροχο μαντήλι.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021

Εάν έχετε μαλλιά ως στους ώμους και προτιμάτε μια πολύ μεγαλύτερη αλογοουρά, τότε σκεφτείτε τις επεκτάσεις. Σε κάθε περίπτωση, μια αλογοουρά είναι μια μακροχρόνια τάση. Που συνεχίστηκε στη νέα χρονιά και είναι ένα εξαιρετικό στυλ για τις νύφες την ημέρα του γάμου τους.

ΑΠΛΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ.

Η εύρεση νυφικού χτενίσματος για μακριά μαλλιά δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται. Ενώ μπορεί να υπάρχουν περισσότερες επιλογές για κοντά μαλλιά ή μεσαίου μήκους. Υπάρχουν όμως ακόμα πιο πολλές που μπορούν να επιτευχθούν με μακριά μαλλιά.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021

Το σπουδαίο πράγμα για τα μακριά μαλλιά είναι ότι θα φανεί υπέροχο είτε σε ένα updo ή σε ένα μισό πάνω μισό κάτω νυφικό χτένισμα, ή ακόμα και απλώς αφημένα κάτω σε όλη τους τη δόξα.

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΝΑΛΑΦΡΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ.

Μαλακές, χαλαρές μπούκλες είναι αυτές ταση τις μέρες, και κυρίως λόγω της κλασικής τους εμφάνισης. Μόλις έχετε τον τύπο των μπούκλων που θέλετε μπορείτε να μορφοποιήσετε τα μαλλιά σας είτε πάνω είτε κάτω. Μπορείτε να το αφήσετε "γυμνό" ή να χρησιμοποιήσετε κομψά αξεσουάρ, εξαρτάται από εσάς.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021

Ένα πράγμα που γνωρίζουμε είναι ότι οι μπούκλες με καλή υφή προσθέτουν όγκο και βάθος στα μαλλιά σας, όπως τίποτα άλλο. Κάθε νύφη που ψάχνει κάποια γοητεία την ημέρα του γάμου της θα πρέπει να εξετάσει μερικές αριστοκρατικές και υπέροχες μπούκλες.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΤΗΜΕΛΗΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.

Αν έχετε κάτι για αυτό, "μόλις ξύπνησα έτσι ΥΠΕΡΟΧΗ", τότε ίσως τα ακατάστατα μαλλιά είναι για εσάς. Αν και ορισμένοι πιστεύουν ότι δεν απαιτείται προσπάθεια για τη δημιουργία ακατάστατων μαλλιών, αυτό είναι εντελώς λάθος. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε το επιθυμητό νυφικό χτένισμα, αλλά με πιο χαλαρό τρόπο, με μαλλιά που ρέουν από το μέτωπο και από τις άκρες.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021

Αυτή η εμφάνιση θα ήταν υπέροχη για μια χαλαρή, boho νύφη, έναν γάμο σε νησί ή έναν γάμο στην παραλία. Ο τύπος της εμφάνισης που θα εξακολουθεί να φαίνεται υπέροχος μετά από ώρες μιας γεμάτης διασκέδασης ημέρας, επειδή εξαρχής ήταν απλά χαλαρό.

ΑΕΡΙΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ.

Πολλές νύφες επιλέγουν να μην κάνουν υπερβολικά στυλ τα μαλλιά τους και πηγαίνουν με τη φυσική υφή με την οποία γεννήθηκαν για την ημέρα του γάμου τους. Αυτό κάνει όλη τη δημιουργία ευκολότερη, και για να ταιριάζει με τη φυσική εμφάνιση, είναι χαλαρά και ευάερα χτενίσματα. Που συμπληρώνουν απλώς τη χαλαρή ατμόσφαιρα που προσπαθεί να δημιουργήσει αυτός ο τύπος νύφης.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021

Υπάρχει μια σειρά από χτενίσματα που θα ταιριάζουν σε αυτήν τη συνολική εμφάνιση. Από vintage χτενίσματα με μπούκλες και περίτεχνα, αλλά χαλαρές, ευάερες πλεξούδες που θα φαίνονται υπέροχα σε κάθε νύφη.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΟΜΨΑ ΣΙΝΙΟΝ.

Αυτό το κλασικό αλλά και απλό και γλυκό χτένισμα, είναι αυτό που ταιριάζει στις περισσότερες δομές του προσώπου και φαίνεται υπέροχο σε κάθε νύφη. Το σινιόν είναι ρομαντικό και απλό ταυτόχρονα. Η χαλαρή έκδοση είναι λίγο αναιρεμένη, γεγονός που προσθέτει ακόμη περισσότερο εμφάνισή του. Μπορεί να δημιουργηθεί ως κότσος ή κανονικό σινιόν, αλλά λίγο χαλαρό από το συνηθισμένο για ένα διαφορετικό και πιο κομψό αποτέλεσμα.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021

ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΨΗΛΟΣ ΚΟΤΣΟΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ.

Μια εξαιρετική επιλογή χτένισμα για μια νύφη με φόρεμα που έχει ψηλό ντεκολτέ, ο κλασικός κότσος που τραβάει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο. Αυτό μπορεί να δώσει ένα όμορφο, κομψό φινίρισμα που μπορεί να φορεθεί με τιάρα, χτένα, πέπλο ή ακόμα και barrette. Είτε τα μαλλια σας ειναι μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά, ο ψηλός κότσος είναι αρκετά εύκολο να δημιουργηθεί και να διατηρηθεί καθ 'όλη τη διάρκεια του γάμου.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΜΕ ΜΙΣΑ- ΠΑΝΩ ΜΙΣΑ-ΚΑΤΩ ΜΑΛΛΙΑ.

Η ομορφιά σε αυτά τα νυφικά χτενίσματα είναι ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Από πλεξούδες, αλογοουρά, μπούκλες, ακόμη και ίσια μαλλιά. Υπάρχει μια ποικιλία από χτενίσματα που θα λειτουργούν τέλεια με τα μισά πάνω, τα μισά κάτω μαλλιά, καθώς και μια ποικιλία μήκους μαλλιών. Με τις σωστές πλεξούδες στα μισά μαλλιά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παραμύθι πριγκιπικό, μια ρομαντική εμφάνιση που είναι ταυτόχρονα και ένα μοντέρνο χτένισμα.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021 ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021

Ότι κι αν αποφασίσετε να κάνετε με το χτένισμα σας μην ξεχάσετε να το ταιριάξετε τέλεια με το νυφικό σας. Σίγουρα να κάνετε το απαραίτητο δοκιμαστικό χτένισμα και μακιγιάζ για να είστε απόλυτα σίγουρες πριν τον γάμο σας. Ελπίζουμε να βρείτε κι εσείς το κατάλληλο ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2021.

Επιμέλεια και γραφή: Λορίνα Γ.