Παρακαλώ περιμένετε

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ | ΥΠΕΡΟΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ | ΥΠΕΡΟΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

Κλασικο νυφικο χτενισμα με διαχρονικότητα είναι αυτό που θα εξετάσουμε σήμερα σαν θέμα. Υπάρχουν πολλά μοναδικά, μοντέρνα χτενίσματα γάμου για να διαλέξετε. Αλλά, για τις μέλλουσες νύφες που αγαπούν το κλασικό θέμα γάμου, θα θέλουν να επιλεξουν αυτή τη λίστα με κλασικά χτενίσματα γάμου.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ - 30 ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ.

Η εμφάνιση χρειάζεται μόνο περίπου 10 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Συνδυάζεται επίσης καλά με νυφικά με πέπλο και μπορεί να υλοποιηθεί και πλεξούδες για να ταιριάζει σε μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά και παραδοσιακά θέματα γάμου. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτή την εμφάνιση για έναν παραδοσιακό εκκλησιαστικό γάμο.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ.

Το Glamour πηγαίνει χέρι-χέρι με τον όγκο. Αυτό ακριβώς αποκτάς με ένα κλασικό boho χτενίσματα γάμου με πιασμένα προς τα πίσω μαλλιά. Αυτό το χτένισμα συνδυάζει την πολυτέλεια των μακριών απαλών μαλλιών με την κομψότητα των κοντών έως μεσαίων μαλλιών. Κλασικά φυσικά χτενίσματα γάμου boho όπως αυτό μπορούν να φορεθούν σε οποιοδήποτε χώρο. Όμως, τα ιδανικά θέματα είναι το boho και το ρουστίκ.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Φορέστε το όπως φαίνεται για μια αριστοκρατική σχέση. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε μια παλέτα ζωντανών χρωμάτων με ένα γενναιόδωρο στεφάνι λουλουδιών για να τη φέρετε στη γη. Προσέξτε να μην το παρακάνετε με τα φλοράλ. Δεν θα θέλατε να κατακλύσετε την εμφάνιση.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΚΟΤΣΟ.

Οι κότσοι είναι ένας εύκολος, γρήγορος τρόπος για να πετύχετε κλασικά και κομψά χτενίσματα γάμου. Αυτά δέχονται καλά φουρκέτες και χτένες, τόσο μεγάλες όσο και μικρές. Λειτουργούν καλά με στρας, φλοράλ στέφανα και κάθε είδους αξεσουάρ αντίκες. Η', φαίνεται πανέμορφο μόνο του.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Μπορείτε να επιλεξετε αυτά τα νυφικά χτενίσματα για εσωτερικούς χώρους δεξίωσης, αλλά φαίνονται ιδιαίτερα ελκυστικά σε εξωτερικούς χώρους είτε σε κάποιο κτήμα. Αν ψάχνετε για λίγη αίσθηση χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε αξεσουάρ, δοκιμάστε μια πλεξούδα. Μια στρατηγικά τοποθετημένη πλεξούδα ή στρίψιμο θα προσθέσει την υφή που αναζητάτε.

ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΤΩ.

Αφήνοντας τα μακριά μαλλιά να ρέουν ανοίγουν πολλές πόρτες για τη νύφη. Η νύφη πρέπει να σκεφτεί κάτι πιο περίτεχνο από τους καλεσμένους. Δες κομψές περίτεχνες ή την περίπλοκη πλεξούδα για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Λάβετε υπόψη ολόκληρο το σύνολο όταν επιλέγετε αυτό το χτένισμα. Φαίνεται πάντα καλύτερο όταν τα μακριά μαλλιά ρέουν κάτω απρόσκοπτα μαζί με τα υφάσματα του πέπλου και του νυφικού σας.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΛΕΙΟ ΣΙΝΙΟΝ.

Τα μεταξένια λεία μαλλιά θα απαιτήσουν λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας πριν την επίσκεψή σας στον στυλίστα μαλλιών.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Αρχικά, ξεκινήστε με κρύο ξέβγαλμα. Το ζεστό νερό ανασηκώνει τα λέπια, προκαλώντας το φριζάρισμα των μαλλιών σας. Τα βρεγμένα μαλλιά καταστρέφονται ευκολότερα, οπότε περιμένετε να στεγνώσουν πριν τα βουρτσίσετε. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά όποτε είναι δυνατόν για τον ίδιο λόγο. Βρείτε το κατάλληλο σαμπουάν για την ποιότητα των μαλλιών σας και μην αφήνετε ποτέ τα μαλακτικά που αφήνουν να μείνουν στο τριχωτό της κεφαλής σας. Κάνε συνήθεια να κόβεις τις άκρες των μαλλιών σου, όπου συνήθως αρχίζει το σπάσιμο.

ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ.

Ένα κλασικό νυφικό χτένισμα που θα θέλαμε να βλέπουμε συχνότερα είναι «αβίαστο». Φαίνεται καλό όταν μπορείτε να πείτε ότι μια νύφη κάθισε στην καρέκλα ενός στυλίστα για αρκετές ώρες. Αλλά, φαίνεται απολύτως εκπληκτικό όταν φαίνεται ότι απλά ξύπνησε και δείχνει τόσο όμορφη.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Το χτένισμα γάμου στο πλάι το πετυχαίνει αυτό. Εδώ είναι μερικές συμβουλές. Κρατήστε τη μία πλευρά σφιχτή και χρησιμοποιήστε τα αξεσουάρ με φειδώ. Τα μεγάλα αξεσουάρ ρίχνουν την οπτική ισορροπία της εμφάνισης. Για τα μαλλιά που έχουν παραμεριστεί, εστιάστε στον όγκο. Δουλέψτε σε όσες περιστροφές, μπούκλες και κύματα αντέχουν τα μαλλιά σας για να δημιουργήσετε το τέλειο σημείο οπτικού ενδιαφέροντος.

BRIDAL UPDOS ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ.

Για τις νύφες που έχουν τα μαλλιά τους καθημερινά, μια κλασική ανανέωση μπορεί να είναι η δραστική αλλαγή που θα ρίξει τα σαγόνια.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Τα updo έχουν αποτέλεσμα αδυνατίσματος στα περισσότερα σχήματα προσώπου. Επιμηκύνει επίσης τον λαιμό και εκθέτει τους ώμους. Τα τετράγωνα σχήματα προσώπου πρέπει να στοχεύουν σε πιο πυκνά μαλλιά, ενώ τα στρογγυλεμένα πρόσωπα δεν πρέπει να ντρέπονται για να επιτρέψουν να πέσουν μερικά τουφάκια. Αυτό δημιουργεί ένα υπέροχο πλαίσιο.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Αυτό το κλασικό χτένισμα γάμου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τις νύφες που σχεδιάζουν ένα κομψό πέπλο. Τα πέπλα μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε γωνία και να φαίνονται απόλυτα φυσικά σε μια νυφική ανανέωση.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ.

Οι γάμοι είναι η ευκαιρία της νύφης να βγει πολύ έξω από το συνηθισμένο της look. Οι γυναίκες με καθημερινά πεπλατυσμένα μαλλιά μπορεί να διαπιστώσουν ότι οι αισθησιακές μπούκλες μπορεί να είναι το στυλ που ψάχνετε.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσετε αυτό το look, αλλά οι πιο κατάλληλες περιστάσεις είναι τα ρετρό vintage θέματα. Δεν έχει σημασία ποια δεκαετία κοιτάτε, όλα έχουν μια χαρακτηριστική μπούκλα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την εποχή του Γκάτσμπι.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Να είστε προσεκτικοί, οι μπούκλες έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και μπορούν εύκολα να κλέψουν την προσοχή μακριά από το φόρεμα και τα αξεσουάρ σας. Βεβαιωθείτε ότι το νυφικό στυλ είναι κατάλληλο και συμπληρώνει την υπόλοιπη εμφάνισή σας.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

ΚΛΑΣΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ.

Πολλές νύφες επιλέγουν το φόρεμα και το νυφικό τους πέπλο πριν επιλέξουν το χτένισμά τους. Σας συνιστούμε να σχεδιάσετε ολόκληρη την εμφάνισή σας ταυτόχρονα, έτσι ώστε όλα να μοιάζουν ότι ταιριάζουν. Εάν αυτό το εχετε αποφασισει απο πριν, θα χρειαστείτε ένα κλασικό χτένισμα γάμου που να συμπληρώνει το πέπλο σας.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Οποιοδήποτε από τα κλασικά χτενίσματα γάμου που αναφέρονται παραπάνω θα κάνει. Το κόλπο είναι να βρείτε ένα νυφικό στυλ που κάνει το πέπλο να μοιάζει με μέρος των μαλλιών. Το λάθος χτένισμα θα κάνει το πέπλο να φαίνεται σαν να είναι απλά κολλημένο εκεί ή να κάθεται αδέξια από πάνω.

ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

Τα κλασικά χτενίσματα γάμου απαιτούν κλασικά αξεσουάρ. Αυτά πρέπει να φορεθούν στρατηγικά, όχι μόνο επειδή σας αρέσουν. Η δουλειά τους είναι να κάνουν ορισμένα στοιχεία του νυφικού και των μαλλιών σας να είναι λαμπερά και να σας βοηθήσουν στο θέμα του γάμου σας.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Τα κοινά αξεσουάρ περιλαμβάνουν χτένες, καρφίτσες, μαργαριτάρια, λουλούδια και τιάρες. Εργαστείτε με αντίθετα για αρχή. Δοκιμάστε ευαίσθητα αξεσουάρ για να κολακέψετε τα μαλλιά μεγάλου όγκου. Τα στενά ή πιο λεπτά χτενίσματα φαίνονται όμορφα με πιο χοντρά αξεσουάρ. Μην το παρακάνεις όμως. Πολύ λεπτό και το αξεσουάρ θα εξαφανιστεί. Πολύ βαρύ και το αξεσουάρ θα κλέψει από το χτένισμα. Βρείτε την ισορροπία για να ένα τέλειο κλασικο νυφικο χτενισμα.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.