Παρακαλώ περιμένετε
Wedplan - Κατερινα Σταματελοπουλου, Wedding planners

Wedplan - Κατερινα Σταματελοπουλου

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Wedding planners

 


Στην WedPlan  https://www.facebook.com/wedplan.gr/ σχεδιάζουμε,
οργανώνουμε, συντονίζουμε και επιβλέπουμε, την οργάνωση του γάμου σας σε κάθε λεπτομέρεια. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να σας προτείνουμε τους καλύτερους επαγγελματίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ξέρουμε να σχεδιάζουμε κάθε γάμο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του εκάστοτε ζευγαριού δίνοντας μεγάλη σημασία στους συμβολισμούς με έμπνευση, που θα σας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές. Για μας σημασία έχει η ημέρα του γάμου σας να είναι η ομορφότερη μέρα της ζωής σας και να την απολαύσετε χωρίς άγχος μιας και εμείς θα φροντίσουμε για όλα!
 

+306946234481

infonettings@gmail.com

Ελλάδα & Κύπρος

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.