Παρακαλώ περιμένετε
WEDPASHALIS PHOTOGRAPHY - Κωνσταντινος Πασχαλης, Φωτογράφοι

WEDPASHALIS PHOTOGRAPHY - Κωνσταντινος Πασχαλης

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

   Η φωτογραφική μας προσέγγιση την ημέρα του μυστηρίου   χαρακτηρίζετε "δημιουργικό  ρεπορτάζ -ντοκιμαντέρ"

  Καταγράφουμε την πραγματική ατμόσφαιρα και  την μαγεία της στιγμής ενώ η  διαφοροποίησή μας είναι ότι δεν περιγράφουμε απλά μια σειρά γεγονότων    άλλα αφηγούμαστε την ιστορία σας μέσα από  εικόνες που αντανακλούν τα συναισθήματα της ημέρας , δημιουργώντας δυνατές αναμνήσεις ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου  . Θα τολμούσαμε να πούμε οτι είμαστε οι προσωπικοί σας "βιογράφοι"  .Αυτό φυσικά επιτυγχάνεται γιατί είμαστε δυο φωτογράφοι οπότε μπορούμε να καλύψουμε με λεπτομέρεια κάθε στιγμή και  παραμένοντας  πάντα διακριτικοί να αποδώσουμε την μαγεία και το συναίσθημα μιας πολύ ξεχωριστής ημέρας της ζωής σας,!

6981567754

-

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.