Παρακαλώ περιμένετε
VIP ATHENS TRANSFER - ΤΙΝΑ ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΥ, Ενοικιαζόμενα αυτοκ.

VIP ATHENS TRANSFER - ΤΙΝΑ ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΥ

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Ενοικιαζόμενα αυτοκ.

Wedding Car 

-Πολυτελή αυτοκίνητα πρώτης κατηγορίας για την ημέρα του γάμου σας-

"Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας και εμφανιστείτε με το στυλ και την πολυτέλειας που σας αξίζει"

Πάντα άψογος και καλοντυμένος, σύμφωνα  με το μεγαλείο της μεγάλης μέρας σας, ο προσωπικός σας οδηγός θα είναι σε ετοιμότητα για να εξασφαλίσει μια ευχάριστη και ασφαλή διαδρομή προς τον προορισμό σας.

Είτε είστε η νύφη, ο  γαμπρός είτε ο φιλοξενούμενος, ο οδηγός σας , θα σας συναντήσει προσωπικά στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο σας και θα σας συνοδεύσει στο επιλεγμένο όχημά σας, όπου θα οδηγηθείτε προσεκτικά και με ασφάλεια στον χώρο του γάμου σας αξιοποιώντας την  γνώσης του  για τους τοπικούς δρόμους για να φτάσετε εκεί εγκαίρως.

Εάν η υποδοχή των καλεσμένων σας βρίσκεται σε διαφορετική τοποθεσία, ο οδηγός σας θα είναι σε ετοιμότητα για να σας μεταφέρει εκεί μετά την τελετή και μπορεί ακόμη και να σας οδηγήσει πίσω στο ξενοδοχείο σας για να απολαύσετε την πρώτη σας νύχτα ως νεόνυμφοι.

Όποια και αν είναι η περιήγηση της ημέρας του γάμου σας, θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε με μια υπηρεσία που ταιριάζει στο μεγαλείο της πιο σημαντικής ημέρας της ζωής σας!

Επίσης, με τα VIP οχήματα ή τα πολυτελή MiniVan του στόλου μας μεταφέρουμε και τους καλεσμένους σας.

+30 6972996526

Λαγονήσι - Αττική

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.