Παρακαλώ περιμένετε
Stephane Photography - Stephanos Karaoulis, Φωτογράφοι

Stephane Photography - Stephanos Karaoulis

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

Ο φωτογράφος γάμου Στέφανος Καραούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Σπούδασε Οικονομικές και Θεολογικές Επιστήμες, πραγματοποιώντας, επίσης, μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, στον τομέα του περιβάλλοντος και της υγείας.

Ωστόσο, προερχόμενος από "φωτογραφική" οικογένεια ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με την τέχνη της φωτογραφίας και ιδιαίτερα της φωτογραφίας γάμου. Από την ηλικία των δεκατριών χρόνων ξεκίνησε να βοηθά τον πατέρα του Ιωάννη Καραούλη, έναν έμπειρο επαγγελματία φωτογράφο, ο οποίος ήταν εκείνη την περίοδο μια ηγετική φυσιογνωμία στο χώρο της φωτογραφίας γάμου. Σύντομα έγινε εμφανές στον νεαρό Στέφανο ότι η καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου θα γινόταν η βασική του αγάπη και ο κεντρικός τομέας των ενδιαφερόντων του.

"Η φωτογραφία γάμου είναι ένα παιχνίδι μεταξύ των στιγμών και των συναισθημάτων, με το χρόνο ως τον μεγάλο αντίπαλο που θα πρέπει να τον "παγώσεις" προτού αυτά εξαφανιστούν".

Η είσοδος της ψηφιακής τεχνολογίας στον τομέα της φωτογραφίας γάμου, του επέτρεψε να επωφεληθεί πλήρως από τις νέες δυνατότητες που έφερνε το νέο αντικείμενο, εμπλουτίζωντας τις γνώσεις του και διαφοροποιώντας καλλιτεχνικά τις εικόνες του.

«Η ψηφιακή φωτογραφία γάμου προσφέρει περισσότερο δυναμική στην οπτική αντίληψη, καθώς καταφέρνει να ενώσει τον ρεαλισμό με την φαντασία".

Ο στόχος του και το όνειρό του είναι να φέρει στο φως το μεγαλείο πίσω από τη μοναδική ημέρα του γάμου ...
... και αυτό μπορεί να αποκαλυφθεί μόνο μέσα από μία επιτυχημένη φωτογραφία.

Ο Στέφανος Καραούλης άνοιξε επίσημα το προσωπικό του στούντιο το 2000 και ασχολείται με τη Φωτογράφιση Γάμου, τη Φωτογράφηση Βάπτισης, την Οικογενειακή & Νεογέννητων Μωρών Φωτογράφιση, με το Καλλιτεχνικό Πορτρέτο, καθώς και με Φωτογράφιση Επιχειρηματικού Πορτρέτου - Προφίλ. Επίσης, μαζί με την ομάδα συνεργατών του, καλύπτει φωτογραφικά Εταιρικά Συνέδρια και Events, όπως και Επαγγελματικές Υπηρεσίες Studio.

Τα τελευταία χρόνια, με τη δημιουργία του Pretta Photo έχει μπει δυναμικά στις υπηρεσίες εκτυπώσεων φωτογραφιών online, όπως Photobook, εκτυπώσεις σε καμβά και άλλα φωτογραφικά δώρα. 

Ο Στέφανος Καραούλης έχει κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις διεθνώς. Το 2011 και το 2012 κέρδισε το 1ο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας του οργανισμού PWS. Το 2014 αναγνωρίστηκε ως ένας από τους 20 πιο δημοφιλείς φωτογράφους το Viewbug, μια δημιουργική κοινότητα με τους καλύτερους διαγωνισμούς φωτογραφίας στον κόσμο. Τον Ιούλιο του 2015 φωτογραφία του παρουσιάστηκε στο Μουσείο του Λούβρου στη Γαλλία στα πλαίσια του Fifth Annual Exposure Award του οργανισμού SeeMe.

6972759092

stefkaraoul@yahoo.gr

ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες που θέλουν το βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες που θέλουν το βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες; Αυτό είναι πολύ γενικό, για αυτό το άρθρο θα αναλύσω το κάθε στυλ. Εάν είστε η νύφη και λίγο μπερδεμένη για το ποιο χτένισμα θα πρέπει να υιοθετήσετε για την ημέρα του γάμου σας. Μην σας πιάνει πανικός, έχω εδώ έχω μερικά ωραία hairstyles από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Νυφικά φορέματα που θα σας κάνουν την πιο γοητευτική νύφη!

Νυφικά φορέματα που θα σας κάνουν την πιο γοητευτική νύφη!

Νυφικά φορέματα; Μπορεί να έχουν διαφορετικό ύφος. Άλλα πιο περίπλοκα αλλά με ιδιαίτερη χάρη άλλα πιο απλά, το κάθενα έχει τη μοναδικότητά του.Κάποιος θα έλεγε ότι αυτά τα νυφικά φορέματα που θα σας παρουσιάσουμε μοιάζουν περισσότερο με απλά φορέματα

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα σας δώσουν λάμψη!

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα σας δώσουν λάμψη!

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά; Εύκολα νυφικά χτενίσματα που θα σας ανεβάσουν στο επόμενο επίπεδο, το πανέμορφο και κομψό που αξίζει κάθε νύφη να έχει. Ξέρουμε πόσο κουραστική είναι η διοργάνωση του γάμου και για αυτό είμαστε εδώ για σας πάντα με τις καλύτερες και όμορφες ιδέες μας για σας.