Παρακαλώ περιμένετε
ROSE KARRA - Νίκη Αλεξανδρίδου, Σχολές χορού

ROSE KARRA - Νίκη Αλεξανδρίδου

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Σχολές χορού

Δώστε μια μαγική νότα στον πρώτο χορό της κοινής σας ζωής κι όλα θα είναι σαν παραμύθι !

Ο γάμος σας πλησιάζει... 

Μαθαίνοντας να χορέψετε μαζί τον << πρώτο γαμήλιο χορό >> ,είναι ένα δώρο που οφείλετε στον εαυτό σας. Μετά από χρόνια θα αναπολείτε αυτές τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκατε με τον σύντροφο που έχετε επιλέξει .Ίσως ανακαλύψετε ένα κοινό χόμπι, που για μια ολόκληρη κοινή ζωή, θα σας βοηθάει να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τον χρόνο σας. 
Ζητήστε από τον υπεύθυνο της σχολής να σας καθοδηγήσει .Θα γίνει η επιλογή της μουσικής ,του χορού, θα συζητήσετε μαζί τα τεχνικά θέματα π.χ. το μέγεθος της πίστας ,του φωτισμού και των εφέ. Θα γίνουν προτάσεις για τους γονείς ,τους κουμπάρους και πιθανόν για την νυφική ομάδα. Οι προτάσεις των σχολών μας γίνονται ανάλογα με την δική σας προσωπικότητα και το ύφος που εσείς έχετε επιλέξει για την γαμήλια τελετή. Εμείς απλά θέλουμε να σας βοηθήσουμε ώστε η μεγάλη ημέρα  να μείνει αξέχαστη σε σας και τους καλεσμένους. Μη το σκέπτεστε και μη το καθυστερείτε. Μην ανησυχείτε για το οικονομικό μέρος. Υπάρχουν προτάσεις και διευκολύνσεις.

Οι σχολές χορού Rose Karra ,μπορούν να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε την πιο εντυπωσιακή σκέψη και ιδέα.

www.rosekarra.gr

Facebook : Σχολή χορού ROSE KARRA Κορυδαλλού

Instagram : rose_karra_korydallos

6989212912

Κορυδαλλός

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.