Παρακαλώ περιμένετε
Ria Kanakari MakeUp Artist - ΡΙΑ ΚΑΝΑΚΑΡΗ, Make up artist

Ria Kanakari MakeUp Artist - ΡΙΑ ΚΑΝΑΚΑΡΗ

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Make up artist

“Το νυφικό μακιγιάζ "αποτελεί για μένα την μεγάλη μου αγάπη. Είμαι επαγγελματίας MakeUp artist με σπουδές στην Σουηδία κ εργάζομαι στην Αθήνα . Χρησιμοποιώ τα ιδανικά επαγγελματικά προϊόντα Mac cosmetics , Kryolan , Makeup Up Store , Face Stockholm κ.α που χρησιμοποιούνται στο νυφικό μακιγιάζ. Βίντεο με makeup looks , Φωτογραφίες ,τι πρέπει να προσέξετε την ημέρα του γάμου σας σχετικά με το μακιγιάζ σας !

Θα χαρώ να σας υποδεχτώ στο χώρο σας για να συζητήσουμε από κοντά και να προγραμματίσουμε το δικό σας νυφικό μακιγιάζ για την ομορφότερη ημέρα της ζωής σας! 

Είναι η μεγάλη μέρα σας και απλά θέλετε να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στα χέρια ενός ειδικού. Του έχετε πλήρη εμπιστοσύνη, έχει αναλάβει όλες τις λεπτομέρειες στον τομέα “ομορφιά” και για αυτό νοιώθετε ήρεμη και σίγουρη απολαμβάνοντας ανέμελα την κάθε στιγμή!” 💍😍

 

 

Ρια Κανακάρη 

Facebook Page : Ria Kanakari Makeup Artist 

6978213309

ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.