Παρακαλώ περιμένετε
RAMANTANIS BROS - Mixalis Ramantanis, Bar Catering

RAMANTANIS BROS - Mixalis Ramantanis

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Bar Catering

         RAMANTANIS BROS

                   BAR SERVICES & COCKTAIL CATERING

Η Ramantanis Bros προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες μπαρ ειδικά για την εκδήλωσή σας, επιτρέποντάς σας να προσλάβετε μια πλήρη εγκατάσταση κινητού μπαρ με εξειδικευμένο προσωπικό, ποικιλία ποτηριών, εξοπλισμού και απαιτούμενων προμηθειών.
Έχοντας τις γνώσεις, την εμπειρία και την εξειδίκευση μπορούμε να κάνουμε το γάμο σας ξεχωριστό. Αναλαμβάνουμε τον εφοδιασμό, τη διαχείριση και την οργάνωση του μπαρ, φροντίζοντας για κάθε πτυχή της λειτουργίας του.
Διαθέτουμε ποικιλία από premium κινητά μπαρ, πλήρως εξοπλισμένα, που θα είναι το επίκεντρο κάθε πάρτι. Διατηρούμε το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, παρέχοντας μόνο επώνυμο (brand name) αλκοόλ και άριστης ποιότητας υλικά.
Οι άρτια καταρτισμένοι bartender μας, δημιουργούν κοκτέιλ αποκλειστικά για εσάς και φροντίζουν μέχρι το τελευταίο λεπτό, με επαγγελματισμό και διακριτικότητα τους καλεσμένους σας.
Για εμάς κάθε εκδήλωση είναι μοναδική και αξίζει ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή. Για αυτό το λόγο πιστεύουμε ότι πρέπει να δαπανούμε ποιοτικό χρόνο με τους πελάτες μας ώστε να κατανοήσουμε ακριβώς τις ανάγκες και τους στόχους τους.
Με σεβασμό συνέπεια κ επαγγελματισμό προς εσάς και τους καλεσμένους σας, καθώς γνωρίζουμε πως αυτή η μέρα είναι μοναδική για εσάς, σας περιμένουμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί το γαμήλιο πάρτι που ονειρε
 
 
 
 
 

WEDDING BLOG

LOVE4WEDDINGS

ttp://www.love4weddings.gr/ramantanis-bros/h

WEDDINGWIRE

https://www.weddingwire.com/reviews/ramantanis-bros-bar-services-paros/5b0cdc30ced0b689.html

 
 
 

6982552840

ramantanisbros@outlook.com

AΘΗΝΑ - ΚΥΚΛΑΔΕΣ ( ΠΑΡΟ-ΜΥΚΟΝΟ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες που θέλουν το βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες που θέλουν το βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες; Αυτό είναι πολύ γενικό, για αυτό το άρθρο θα αναλύσω το κάθε στυλ. Εάν είστε η νύφη και λίγο μπερδεμένη για το ποιο χτένισμα θα πρέπει να υιοθετήσετε για την ημέρα του γάμου σας. Μην σας πιάνει πανικός, έχω εδώ έχω μερικά ωραία hairstyles από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Νυφικά φορέματα που θα σας κάνουν την πιο γοητευτική νύφη!

Νυφικά φορέματα που θα σας κάνουν την πιο γοητευτική νύφη!

Νυφικά φορέματα; Μπορεί να έχουν διαφορετικό ύφος. Άλλα πιο περίπλοκα αλλά με ιδιαίτερη χάρη άλλα πιο απλά, το κάθενα έχει τη μοναδικότητά του.Κάποιος θα έλεγε ότι αυτά τα νυφικά φορέματα που θα σας παρουσιάσουμε μοιάζουν περισσότερο με απλά φορέματα

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα σας δώσουν λάμψη!

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα σας δώσουν λάμψη!

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά; Εύκολα νυφικά χτενίσματα που θα σας ανεβάσουν στο επόμενο επίπεδο, το πανέμορφο και κομψό που αξίζει κάθε νύφη να έχει. Ξέρουμε πόσο κουραστική είναι η διοργάνωση του γάμου και για αυτό είμαστε εδώ για σας πάντα με τις καλύτερες και όμορφες ιδέες μας για σας.