Παρακαλώ περιμένετε
Pixel Eye - Aggeliki Tsagkaraki, Φωτογράφοι

Pixel Eye - Aggeliki Tsagkaraki

(1 αξιολογήσεις)

Φωτογράφοι #38261

Στάθης Κατσαμπροκος

Πολύ ευχαριστημένοι!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

H φωτογράφιση γάμου είναι η αποτύπωση μίας μοναδικής ημέρας, πολλών συναισθημάτων, αγωνίας, χαράς, αγάπης.  Κάθε φωτογράφιση γάμου αποτελεί μια μοναδική ιστορία, την δική σας μοναδική ιστορία αγάπης.

Είμαστε η Αγγελική και η Εύα , αγαπάμε την δουλειά μας, μας αρέσει που μπορούμε να συμμετέχουμε και μείς από την πλευρά μας καταγράφοντας μέσα από την δική μας ματιά την σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας. Όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ όσο εμείς την φωτογραφία, το κάνεις με την καρδιά σου και αυτό φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα. Το πάθος μας, για δημιουργία, και η αποθανάτιση της στιγμής σε εικόνα ιδιαίτερης σημασίας, η οποία θα παραμείνει ανεξίτηλη στο χρόνο για πολλές γενεές είναι η κινητήριος δύναμή μας. 

Η προσέγγιση της φωτογράφισης του γάμου σας γίνεται με την πιο καλλιτεχνική μας ματιά, λατρεύουμε να καταγράφουμε με τον φακό μας την ιστορία που εξελίσσεται μπροστά μας, να αποτυπώνουμε τα πραγματικά γεγονότα του γάμου σας. Οι εικόνες μας χαρακτηρίζονται για τον αυθορμητισμό τους, για την φυσικότητά τους αλλά και για την αποτύπωση των συναισθημάτων. 

Την ημέρα του γάμου σας, είναι φυσικό να είστε αγχωμένοι, ωστε όλα να κιλύσουν καλά όπως τα ονειρεύεστε, γιαυτό και εμείς προσπαθούμε εκείνη την ημέρα να είμαστε όσο γίνεται πιο διακριτικοί ώστε να υπάρχει φυσική ροή κατά την διάρκεια της προετοιμασίας σας. 

Η βάση μας είναι η Θεσσαλονίκη, αλλά ταξιδεύουμε παντού ώστε να είμαστε κοντά σας εκείνη την σημαντική στιμή της ζωής σας. 

Θα χαρούμε πολύ να συνταξιδέψουμε μαζί στην μοναδική αυτή ημέρα της ζωής σας και να αποτυπωθεί η καλλιτεχνική μας ματιά στη μοναδική ιστορία αγάπης σας.

Με εκτίμηση,

Αγγελική & Εύα

 

www.facebook.com/mypixeleye

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες