Παρακαλώ περιμένετε
photoartech - Αλκμήνη Ζάικου, Φωτογράφοι, Photobooth, Βίντεο, Drone Vi

photoartech - Αλκμήνη Ζάικου

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι, Photobooth, Βίντεο, Drone Video, Βιντεοσκόπηση 4K, Cinematic Video

Πολλοί πελάτες, μερικοί από αυτούς μεγάλες εταιρίες εμπιστεύτηκαν το photoartech ώστε να πραγματοποιηθούν οι ιδέες τους. Στις φωτογραφήσεις μας πάντα ψάχνουμε για νέους τρόπους και γωνίες ώστε να "συλλάβουμε" τις διαφορετικές οπτικές των στιγμών σας. Πάντα έχουμε σαν στόχο την τελειότητα για τους πελάτες μας, αλλά και για μας επιθυμούμε μόνο το καλύτερο. Έχουμε την γνώση και την εμπειρία να καταγράψουμε τις μοναδικές στιγμές σας διακριτικά, χωρίς να επηρεάσουμε τη ροή και την εξέλιξη των γεγονότων, διακρίνοντας την συγκίνηση και την αλήθεια μέσα στις αυθόρμητες ανθρώπινες συμπεριφορές. Στόχος μας, σε κάθε φωτογράφηση, να ξεπερνούμε συνεχώς τον εαυτό μας.

Είτε προτιμάτε φωτοειδησεογραφικό τρόπο κάλυψης είτε κλασσική φωτογράφηση, εμείς με ζήλο, θα αποτυπώσουμε με δημιουργικό και ξεχωριστό τρόπο, την μοναδική στιγμή της ζωής σας που πρέπει να μείνει για πάντα ζωντανή..
Αναλαμβάνουμε φωτογράφηση γάμου, φωτογράφηση βάπτισης, φωτογράφηση εκδήλωσης, προσωπική φωτογράφηση, βιντεοσκόπηση, επαγγελματικό ρετουσάρισμα, πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια και τέλειο αποτέλεσμα.
Μαζί θα δημιουργήσουμε φωτογραφίες που θα θαυμάζετε για πολλά χρόνια.

6932682996

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.