Παρακαλώ περιμένετε
Photo Focus art photography ...& more - μανωλης μπικακης, Φωτογράφοι,

Photo Focus art photography ...& more - μανωλης μπικακης

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι, Βίντεο, Cinematic Video

Είμαστε η Μαρία και ο Μανώλης και εδώ και 10 χρόνια δουλεύουμε μαζί στον χώρο της φωτογραφίας και του βίντεο, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλο. Με ταλέντο και επαγγελματισμό, αλλά και με πραγματική αγάπη για τη δουλειά μας, μετατρέπουμε σε εικόνα, κινούμενη ή μη, διάφορες στιγμές της ζωής σας.

Η Μαρία, με σπουδές στη Leica, μεγάλη πείρα στον χώρο της φωτογραφίας και συμμετοχή σε εκθέσεις φωτογραφίας, διακρίνεται για την πρωτότυπη και καλλιτεχνική διάσταση των φωτογραφιών της αλλά και για την ικανότητά της να αποτυπώνει κάθε συναίσθημα και να αναδεικνύει τη μοναδικότητα της κάθε στιγμής.

Ο Μανώλης, ως έμπειρος κινηματογραφιστής, καταγράφει εδώ και 2 δεκαετίες με την κάμερά του γεγονότα και εκδηλώσεις με τον ενθουσιασμό και την τρέλα που ένιωθε στην πρώτη του βιντεοσκόπηση. Η τεχνική και αισθητική αρτιότητα της κινηματογράφισής του συμπληρώνονται από τις εξαιρετικές ικανότητες συρραφής και μουσικής επένδυσης των βίντεο που επιμελείται.

Συνδυάζοντας τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση, την καλλιτεχνική προσέγγιση και την τεχνογνωσία, την πρωτότυπη οπτική και την έμπειρη ματιά, η Μαρία και ο Μανώλης δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που συναρπάζει.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ-ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες