Παρακαλώ περιμένετε
Μαρία Μαρκογιαννάκη Make up Artist / Beauty Trainer - Μαρία Μαρκογιαν

Μαρία Μαρκογιαννάκη Make up Artist / Beauty Trainer - Μαρία Μαρκογιαννάκη

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Make up artist

Η Μαρία Μαρκογιαννάκη έχει ολοκληρώσει την κατάρτιση της ως αισθητικός και συγκεκριμένα τον τομέα του μακιγιάζ. Διαθέτει πλούσιο βιογραφικό σε συνεργασίες τοπικών περιοδικών, εκδηλώσεις μόδας, FashionShows, τηλεοπτικές εμφανίσεις, εμφανίσεις καλλιστείων κι επιδείξεις. Οι εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται είναι η Deluxe και η Colours. Συμπληρωματικά, MAC, Kryolan. Αυτόν τον καιρό διδάσκει αισθητική στα ΙΕΚ Ευρωπαικη Προοδος κι εργάζεται ταυτόχρονα στο τηλεοπτικό κανάλι TV Creta. Εξειδικεύεται στο νυφικό μακιγιάζ, τηλεοπτικά και θεατρικά effects , όπως επίσης και σε μακιγιάζ για βραδινές εμφανίσεις.

6976234766

Ηράκλειο, Κρήτη

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.