Παρακαλώ περιμένετε
Lenia Makeup Artist - Λένια Σιδέρη, Make up artist

Lenia Makeup Artist - Λένια Σιδέρη

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Make up artist

Ονομάζομαι Λένια Σιδέρη. Γεννήθηκα και μένω στην Αθήνα. Σπούδασα Λογιστική και εργάστηκα σε αυτό τον τομέα για επτά χρόνια. Μέχρι που η καλλιτεχνική μου φύση με ώθησε να ασχοληθώ και επαγγελματικά πλέον με αυτό που αγαπώ περισσότερο....το μακιγιάζ.

Σπούδασα επαγγελματικό μακιγιάζ στη σχολή Pop Artist και Face painting, Beauty Make up και Airbrush Techniques στην Kryolan Professional Make up. Παράλληλα ξεκίνησα να δημιουργώ νυφικά μακιγιάζ με πολλή αγάπη.

Λατρεύω τους γάμους...Συναισθάνομαι τη γλυκιά προσμονή της νύφης, τη συγκίνηση της μάνας, τη χαρά της κουμπάρας. Σκοπός μου είναι μέσα από αυτά τα όμορφα συναισθήματα και το έργο μου, κάθε γυναίκα να έχει την εικόνα που έχει ονειρευτεί!

https://www.facebook.com/leniamakeupartist/

https://leniamakeupartist.gr/

https://www.instagram.com/leniamakeupartist/

6986777995

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.