Παρακαλώ περιμένετε
Kostas Argyris Photography - Kostas Argyris, Φωτογράφοι

Kostas Argyris Photography - Kostas Argyris

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

Φωτογραφίζω από τα μαθητικά μου χρόνια. Σπούδασα στην Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ Ιστορία-Αρχαιολογία αλλά εν τέλει αφιερώθηκα στην φωτογραφία. Το προσωπικό φωτογραφικό μου έργο έχει παρουσιαστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και οι φωτογραφίες μου έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Η φωτογραφία γάμου και προσωπικών κοινωνικών εκδηλώσεων ξεκίνησε ως μια ευχάριστη εναλλαγή από το καθημερινό αγχώδες κυνηγητό της επικαιρότητας αλλά κατέληξε ως την κυριώτερη φωτογραφική μου δραστηριότητα μιας και συνδυάζει το δημιουργικό φωτορεπορτάζ και το πορτραίτο.

Περισσότερα για μένα μπoρείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μου www.argyris.gr

(+30) 6945 90 22 99

Αθήνα-Χαλκίδα-Θεσσαλονίκη

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.