Παρακαλώ περιμένετε
Κωνσταντίνος Κολιάτσος - VISIONAIR PRODUCTIONS - Κωνσταντίνος Κολιάτσο

Κωνσταντίνος Κολιάτσος - VISIONAIR PRODUCTIONS - Κωνσταντίνος Κολιάτσος

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι, Βίντεο, Drone Video, Βιντεοσκόπηση 4K, Cinematic Video

Αγαπητέ/τή   Κε/Κα

Θα θέλαμε κατ’ αρχήν να σας ενημερώσουμε  ότι η εταιρία μας, με τον διακριτικό τίτλο “VISIONAIR”, είναι ειδικευμένη στην παραγωγή οπτικο-ακουστικού υλικού που αφορά σε διαφημιστικά τηλεοπτικά σποτ, ντοκιμαντέρ, κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς και σε προσωπικά-οικογενειακά events (Γάμοι, pre-wedding, next-day, βαπτίσεις κ.α.).  Διαθέτει  τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, υποστηρίζεται από ομάδα έμπειρων επαγγελματιών συνεργατών και πληροί τις προβλεπόμενες από το νόμο προδιαγραφές, ώστε νόμιμα, με ασφάλεια και ποιότητα να μπορεί να αναλαμβάνει την δημιουργία-παραγωγή και ανάδειξη του «κορυφαίου γεγονότος της ζωής σας» ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες και επιθυμίες σας.

Στα βασικά εργαλεία δουλειάς μας συμπεριλαμβάνονται ειδικότερα:

·        2 (δύο) τελευταίας τεχνολογίας “drones DJI Phantom 3 Professional και  DJI Mavic Pro (τετρακόπτερα) με μεγάλες πτητικές δυνατότητες και  κάμερες υψηλής ανάλυσης (4K-Ultra HD) για πλήρη, ακριβή και τεχνολογικά προηγμένη λήψη εναέριων πλάνων βίντεο και αεροφωτογραφιών. Επισημαίνεται ότι οι χειριστές drone εναρμονίζονται με την από 1/1/2018 υποχρεωτική νομοθεσία για τα ΣΜΗΕΑ , είναι πιστοποιημένοι και διαθέτουν Πτυχίο Χειριστού, άδεια χρήσης-εμπορικής εκμετάλλευσης, ασφάλεια αστικής ευθύνης κ.α

·        Steady Cam DJI Osmo+ (Stabilizer). Για την αποτύπωση ομαλών  κινηματογραφικών πλάνων (κινούμενα πλάνα σαν σε κινηματογραφικές ράγες, χωρίς κουνήματα) 4K.

·        DSLR Βιντεοκάμερες υψηλής ανάλυσης, βοηθητικές κάμερες, τρίποδες, LED Φώτα-ρυθμιζόμενης χροιάς και έντασης προβολείς.

·        DSLR και Mirrorless Φωτογραφικές μηχανές και πληθώρα ποιοτικών  φακών, ανά περίσταση.

·        Προηγμένα συστήματα video-edditing και post-production που θα ικανοποιήσουν εξατομικευμένα σημείο προς σημείο τις ανάγκες σας.

Πολλές από τις δουλειές που μας εμπιστεύθηκαν επιχειρηματίες για την ανάδειξη της εικόνας της επιχείρησής τους, σχετικά με το διαφημιστικό κομμάτι, προβάλλονται αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, στο “youtube” και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι ίδιοι όσο και εκείνοι που μας εμπιστεύθηκαν την κάλυψη του γάμου τους, με τις συστάσεις τους, αποτελούν  «ζωντανή» διαφήμιση για εμάς. 

Στο σημείο αυτό επιτρέψτε μας, να σας κοινοποιήσουμε έναν σύνδεσμο στο youtube όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σύντομο video –δείγμα της δουλειάς μας.

https://www.youtube.com/watch?v=gtSREdyU1io&t=15s

Κλείνοντας, θα θέλαμε να είχαμε την ευκαιρία για  μια ολιγόλεπτη επικοινωνία, προκειμένου να σας εκθέσουμε περισσότερα σχετικά με τη δουλειά μας και την παροχή των υπηρεσιών μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτά που θα ακούσετε κατά την επικοινωνία μας, θα τα βρείτε ενδιαφέροντα και ευελπιστούμε και θα αποτελέσει  μεγάλη ικανοποίηση για την “VISIONAIR” αν τα τελευταία φέρουν πιο κοντά την προτεινόμενη συνεργασία μας.

 

 

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο που μας αφιερώσατε και την προσοχή σας διαβάζοντας την παρούσα επιστολή !

 

 

Με εκτίμηση

 

 Για την  “VISIONAIR”

 

Κωνσταντίνος  Κολιάτσος

Υπεύθυνος Παραγωγής Ενημέρωσης & Επικοινωνίας

Email: kkoliatsos@gmail.com

Join us on Facebook

https://www.facebook.com/visionair.gr/

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

BOHO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ - Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ.

BOHO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ - Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ.

BOHO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ; Είμαστε αρκετά μεροληπτικοί στην κλασική κομψότητα των κεντημένων νυφικών, αλλά αν λαχταράτε το δράμα για τη μεγάλη μέρα σας, υπάρχει ένας πραγματικά υπέροχος τρόπος για να φορέσετε αυτό το νυφικό