Παρακαλώ περιμένετε
Karto Photography - Σοφία Ξανθινίδου, Φωτογράφοι, Βίντεο

Karto Photography - Σοφία Ξανθινίδου

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι, Βίντεο

Έναν κόσμο που για τον καθένα σας ξεχωριστά άλλα και για μας είναι διαφορετικός.Διαφορετικοί άνθρωποι,διαφορετικοί χαρακτήρες,διαφορετικά πρόσωπα,καταστάσεις,αντιδράσεις,διαφορετικά φύλα,συμπεριφορές,ώρες,μέρες,μέρη… Όλοι οι άνθρωποι διαφέρουμε.Και αυτό είναι που μας κάνει ξεχωριστούς. Ξεχωριστούς στην καθημερινότητα μας,ξεχωριστούς και μια τέτοια μέρα,σημαντική για το καθένα μας με διαφορετικό τρόπο,είτε είναι η μέρα του γάμου μας , είτε η μέρα που θα βαπτίσουμε το παιδάκι μας!Ονειρευόμαστε για αυτή τη μέρα.Θέλουμε όλα να είναι ιδιαίτερα,ξεχωριστά και έτσι πρέπει!Μια φόρα συμβαίνουν(λογικά)…Κάπως έτσι ξεκίνησε και το ταξίδι μου με την φωτογραφία.Αυτό το όμορφο ταξίδι που δε τελειώνει ποτέ.Ένα ταξίδι γεμάτες εμπειρίες,γνωριμίες,εντάσεις,συγκινήσεις,ένα ταξίδι που δε βαριέσαι ποτέ…γιατί το ταξίδι αυτό είναι γεματό τέχνη!Όπως οι περισσότεροι του χώρου έτσι και εγώ ξεκίνησα τη φωτογραφία ως χόμπι στα εφηβικά μου χρόνια.Όμως με το καιρό έγινε πάθος και σιγά σιγά γίνεται η ζωή μου!Κάνω κάτι που αγαπώ και αυτό για μένα έχει μεγάλη σημασία!Να κάνεις πράγματα που αγαπάς καθημερινότητα σου ,αυτό με γεμίζει σαν άνθρωπο και μου δίνει ώθηση να κάνω όνειρα για τη ζωή..Γιατί σημασία έχει να κάνεις πράγματα που αγαπάς και να σαι γεμάτος από αυτό!Στο δικό μου κόσμο θα βρείτε στιγμές ανθρώπων που ζουν ευτυχισμένες στιγμές από τη βάπτιση των παιδιών τους.Φυσικά και μόνο ευτυχισμένες αφού μιλάμε για το θαύμα της φύσης!Τα παιδιά!Και αυτό αν όχι μόνο ήταν σίγουρα και επιλογή μου!Αγαπώ τα παιδιά και η φωτογράφιση με αυτά για μένα είναι ευτυχία!Σημείο εστίασης μου τα χαμογελά τους,το βλέμμα τους,τα χεράκια,τα ποδαράκια και ότι άλλο θα θυμίζει στο μέλλον όμορφες στιγμές από εκείνη τη μέρα.Για αυτό και ο στόχος μου είναι να φωτογραφίζω όσο πιο αυθόρμητα μπορώ και να κάνω τις στιγμές να μένουν ζωντανές στη μνήμη των γονιών και όχι μόνο!Να βγάζω προς τα έξω τον αυθορμητισμό μου και να κάνω τις εικόνες μου να φαίνονται αληθινές!Εδώ,μαζί μας θα ζήσετε το παραμύθι…Είμαστε εδώ για σας..Με πολλή αγάπη #kartophotography.

 

6983348768

karto_photo@hotmail.gr

Θεσσαλονίκη

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες που θέλουν το βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες που θέλουν το βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες; Αυτό είναι πολύ γενικό, για αυτό το άρθρο θα αναλύσω το κάθε στυλ. Εάν είστε η νύφη και λίγο μπερδεμένη για το ποιο χτένισμα θα πρέπει να υιοθετήσετε για την ημέρα του γάμου σας. Μην σας πιάνει πανικός, έχω εδώ έχω μερικά ωραία hairstyles από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Νυφικά φορέματα που θα σας κάνουν την πιο γοητευτική νύφη!

Νυφικά φορέματα που θα σας κάνουν την πιο γοητευτική νύφη!

Νυφικά φορέματα; Μπορεί να έχουν διαφορετικό ύφος. Άλλα πιο περίπλοκα αλλά με ιδιαίτερη χάρη άλλα πιο απλά, το κάθενα έχει τη μοναδικότητά του.Κάποιος θα έλεγε ότι αυτά τα νυφικά φορέματα που θα σας παρουσιάσουμε μοιάζουν περισσότερο με απλά φορέματα

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα σας δώσουν λάμψη!

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα σας δώσουν λάμψη!

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά; Εύκολα νυφικά χτενίσματα που θα σας ανεβάσουν στο επόμενο επίπεδο, το πανέμορφο και κομψό που αξίζει κάθε νύφη να έχει. Ξέρουμε πόσο κουραστική είναι η διοργάνωση του γάμου και για αυτό είμαστε εδώ για σας πάντα με τις καλύτερες και όμορφες ιδέες μας για σας.