Παρακαλώ περιμένετε
Ido eventplanning - Paraskeui Fafaliou, Προσκλητήρια, Ανθοστολισμός, Σ

Ido eventplanning - Paraskeui Fafaliou

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Προσκλητήρια, Ανθοστολισμός, Στέφανα, Μπομπονιέρες, Ευχολόγια

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της I Do Eventplanning. Η εταιρεία δημιουργήθηκε για να δώσει στις ιδιαίτερες μέρες της ζωής σας την αίγλη και την λάμψη που τους αρμόζει.

Στην I Do πλαισιωνόμαστε από ένα ικανότατο δίκτυο συνεργατών που καλύπτει όλες τις ανάγκες, αλλά και τις απαιτήσεις σας.

Το δίκτυο αυτό, μας δίνει την δυνατότητα να καλύψουμε όλες τις παραμέτρους των εκδηλωσεών σας χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας. Μας ορίζετε το budget του γάμου ή της βάπτισης και εμείς κινούμενοι στα όρια που εσείς μας θέσατε πραγματοποιούμε το όνειρό σας για μια αξέχαστη εκδήλωση.

Η μεγάλη εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων, το ιδιόκτητο τυπογραφείο μας και η πολυετή εμπειρία των συνεργατών μας εγγυώνται το απίθανο αποτέλεσμα και τις προσιτές τιμές μας.

Σας περιμένουμε να συνεργαστούμε!

https://www.facebook.com/idoeventplanning.chios/

2271081883

xargiti@gmadv.gr

Χίος

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.