Παρακαλώ περιμένετε
Harmony - Χρήστος Βλαχογιάννης, Ορχήστρες

Harmony - Χρήστος Βλαχογιάννης

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Ορχήστρες

Η ορχήστρα μας είναι κατά βάσιν οκταμελής, με δυνατότητα συνεργασίας και με άλλους κατά περίπτωση εξειδικευμένους καλλιτέχνες και μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη διασκέδασης: Γάμους, αρραβώνες, βαπτίσεις, δεξιώσεις ή ό,τι άλλο θα χρειαζόταν ζωντανή μουσική. Την ορχήστρα αποτελούν έμπειροι καλλιτέχνες με μουσικές σπουδές αλλά και ταλαντούχοι μουσικοί, χωρίς το θεωρητικό μουσικό υπόβαθρο.

Το ρεπερτόριό μας περιλαμβάνει τραγούδια ποιότητος, ελληνικά και ξένα, τραγούδια τα οποία τιμούν και αναδεικνύουν τις όμορφες στιγμές των ανθρώπων που μας προτιμούν, επιλεγμένα ειδικώς για την κάθε περίσταση, τραγούδια που δίνουν χαρά και κρατούν αμείωτο το κέφι των καλεσμένων.

Στα τραγούδια του φαγητού, που είναι το κομμάτι από το οποίο κρίνεται η ποιότητα μιας ορχήστρας, μπορείτε να ακούσετε ξένες διεθνείς επιτυχίες, τραγούδια καταξιωμένων Ελλήνων συνθετών, τραγούδια από τον καλό ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, που ανεβάζουν σταδιακώς την διάθεση και το κέφι για τον χορό που θα ακολουθήσει.

Κύριο στοιχείο μιας γαμήλιας διασκέδασης είναι τα παραδοσιακά τραγούδια του γάμου, από όλες σχεδόν τις γεωγραφικές περιοχές της πατρίδος μας, με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση του λαού μας. Στην πολυετή εμπειρία μας, όλοι μας ευχαριστούσαν με χαμόγελο και βαθειά ικανοποίηση, που ομορφύναμε το γλέντι τους. Για κάποιες ιδιαίτερες προτιμήσεις και απαιτήσεις μπορούμε να σας προτείνουμε προβεβλημένους καλλιτέχνες (νησιώτικο βιολί, κρητική ή ποντιακή λύρα κλπ.), με τους οποίους έχουμε συχνά συνεργαστεί, όπως λ.χ. τον Γιώργο Κωτσίνη, τον Κώστα Γιαννακόπουλο, τον Θωμά Χαλιγιάννη, στο κλαρίνο, τον Κυριάκο Γκουβέντα στο βιολί, τον Βασίλη Σμάνη στο λαούτο κ.ά.

Το επόμενο χορευτικό είδος, που κρατάει μεγάλο μέρος της συνολικής διασκέδασης, είναι το λαϊκό τραγούδι. Κι εδώ ακολουθείται η ίδια πολιτική, των ποιοτικών δηλαδή χορευτικών τραγουδιών, που ταιριάζουν ακόμα και στιχουργικώς στην περίσταση.

Για τους λάτρεις του παληού ελαφρού τραγουδιού υπάρχουν τραγούδια-σταθμοί, μιας υπέροχης και νοσταλγικής εποχής, βασισμένα στους χορούς του Tango, του Walse, του Fox, του Bolero κ.ά. Την εποχή αυτή συνήθως ακολουθούν οι χοροί του Rock ’n’ Roll, του Twist, του Swing, του Shake, του Mambo, της Samba, της Rumba κ.ά. Για την περίοδο των Απόκρεω υπάρχει και ανάλογο χιουμοριστικό και καρναβαλίστικο στυλ, που δίνει άλλο χρώμα στην ξεχωριστή αυτή εποχή.

Η ορχήστρα μας έχει καλύψει εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο και αποτελείται από πλήκτρα, μπουζούκι, κλαρίνο, τρομπέτα, ηλεκτρική και μπάσσο κιθάρα και ντραμς. Επί σκηνής τραγουδούν ένας άνδρας και μία γυναίκα και από την ορχήστρα άλλοι δύο. Δεν χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικά μηχανήματα παραγωγής ήχου, ρυθμού και διαφόρων εφέ. Ο ήχος μας είναι απολύτως φυσικός. Τα ηχητικά μηχανήματα και το κόστος μεταφοράς είναι δική μας ευθύνη και συμπεριλαμβάνονται στο συνολικό κόστος. Σε περίπτωση που η χιλιομετρική απόσταση από την έδρα μας είναι μεγάλη και δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής αυθημερόν, ζητείται επιπλέον το κόστος διανυκτέρευσης ή η εξεύρεση καταλύματος από τον πελάτη μας.

Με δεδομένη την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας έχουμε κι εμείς συμπιέσει τις τιμές μας σε ιδιαιτέρως προσιτά επίπεδα.

Στα βιντεάκια που έχουμε αναρτήσει υπάρχει ένα απάνθισμα στιγμών της ορχήστρας μας από γάμους, όπου ακούγονται όλα σχεδόν τα είδη μουσικής που περιγράψαμε, χωρίς το παραμικρό μοντάζ.

https://www.epilogesgamou.gr/listing/harmony/

https://www.facebook.com/christos.vlahoyiannis

6977632820

vlaxojohnmess@gmail.com

-

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες που θέλουν το βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες που θέλουν το βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες; Αυτό είναι πολύ γενικό, για αυτό το άρθρο θα αναλύσω το κάθε στυλ. Εάν είστε η νύφη και λίγο μπερδεμένη για το ποιο χτένισμα θα πρέπει να υιοθετήσετε για την ημέρα του γάμου σας. Μην σας πιάνει πανικός, έχω εδώ έχω μερικά ωραία hairstyles από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Νυφικά φορέματα που θα σας κάνουν την πιο γοητευτική νύφη!

Νυφικά φορέματα που θα σας κάνουν την πιο γοητευτική νύφη!

Νυφικά φορέματα; Μπορεί να έχουν διαφορετικό ύφος. Άλλα πιο περίπλοκα αλλά με ιδιαίτερη χάρη άλλα πιο απλά, το κάθενα έχει τη μοναδικότητά του.Κάποιος θα έλεγε ότι αυτά τα νυφικά φορέματα που θα σας παρουσιάσουμε μοιάζουν περισσότερο με απλά φορέματα

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα σας δώσουν λάμψη!

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα σας δώσουν λάμψη!

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά; Εύκολα νυφικά χτενίσματα που θα σας ανεβάσουν στο επόμενο επίπεδο, το πανέμορφο και κομψό που αξίζει κάθε νύφη να έχει. Ξέρουμε πόσο κουραστική είναι η διοργάνωση του γάμου και για αυτό είμαστε εδώ για σας πάντα με τις καλύτερες και όμορφες ιδέες μας για σας.