Παρακαλώ περιμένετε
HAPPY MUSIC - Χαρης Δαικος, Dj, Ηχητικός εξοπ.

HAPPY MUSIC - Χαρης Δαικος

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Dj, Ηχητικός εξοπ.

Είμαστε η HappyMusic και βρισκόμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τα πιο Happy events στις πιο Happy τιμές.

Η εταιρεία μας αποτελείται από επαγγελματίες DJs, που έχουν την εμπειρία να απογειώσουν τους καλεσμένους σας σε κάθε εκδήλωση.

Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε μουσικά και φωτιστικά τη δεξίωση του γάμου και της βάπτισης σας, αλλά και να προσθέσουμε μία Happy νότα στο πάρτυ σας ή στο παιδικό – εφηβικό πάρτυ του παιδιού σας.

Έχουμε τον τρόπο να δημιουργήσουμε σε κάθε κοινωνική εκδήλωση την καλύτερη ατμόσφαιρα και σε συνδυασμό με τα προσεγμένα, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας, το αποτέλεσμα θα είναι έτσι ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί!

Το πάθος και η λατρεία μας για την μουσική, είναι αυτό που μας κάνει καλύτερους και μας ξεχωρίζει, για αυτό αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις εντός και εκτός Αθηνών με την ίδια επιτυχία.

Καλύπτουμε όλο το φάσμα της ξένης και ελληνικής μουσικής και προσαρμόζουμε το πρόγραμμα ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες.

Στην HappyMusic θα βρείτε τις παρακάτω κατηγορίες DJs:

-Dj για γάμο
-Dj για βάπτιση
-Dj για πάρτυ
-Καραόκε
-CLOWN-ANIMATEUR

Το δυναμικό προσωπικό της εταιρείας μας αποτελείται από DJ’s, karaoke, παιδαγωγούς, κλόουν, ταχυδακτυλουργούς, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, χορευτές και είναι εδώ για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην εκδήλωση σας!!!

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας!!

Athens

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες