Παρακαλώ περιμένετε
Γιώργος Παπαναστασίου - Γιώργος Παπαναστασίου , Φωτογράφοι

Γιώργος Παπαναστασίου - Γιώργος Παπαναστασίου

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Ο μαγικός κόσμος της φωτογραφίας μπήκε στη ζωή μου το 2010.

Εξειδικεύομαι στη glamour φωτογράφηση γάμων και βαπτίσεων. Η σωστή στάση και η γλώσσα του σώματος αποτελούν βασικές αρχές της δουλειάς μου. Εμπνέομαι από τους ανθρώπους που φωτογραφίζω και δημιουργώ κινηματογραφικές εικόνες με έντονες πινελιές από το χώρο της μόδας. Αυτός ο συνδυασμός κάνει το στυλ μου ξεχωριστό και μου χάρισε 2 Silver Awards στο διεθνή διαγωνισμό PWS για το 2015 και 6 Silver Awards για το 2016.

Η συνεχής αναζήτηση, η διαρκής ενημέρωση πάνω στις νέες τάσεις και η παρακολούθηση σεμιναρίων είναι βασικό κομμάτι της δουλειάς μου.

Η αποτύπωση των πιο σημαντικών στιγμών της ζωής ενός ανθρώπου είναι ανεκτίμητη γι’ αυτό σε κάθε φωτογράφηση δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Στόχος μου είναι να βλέπω την ικανοποίηση στα πρόσωπα των ανθρώπων που φωτογραφίζω. Αυτό είναι για μένα τεράστια επιτυχία.

Φυλάξτε τις πολυτιμότερές σας στιγμές φωτογραφημένες μέσα από το φακό μου!

6974004060

gpapanastasiou@hotmail.com

Νίκαια

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.