Παρακαλώ περιμένετε
Fragias Photo Studio - Κωνσταντίνος Φραγκιας , Φωτογράφοι

Fragias Photo Studio - Κωνσταντίνος Φραγκιας

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

Το όνομα μου είναι Κώστας Φραγκιάς. Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος στο χώρο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας, του γάμου και της βάπτισης στην Κεφαλονιά,ΙθάκηΖάκυνθο και σε όλη την Ελλάδα.

Η ζωή μας είναι σαν ένα σκάφος στη θάλασσα. Μερικές φορές το πλοίο σταματά σε όμορφα νησιά να ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Μια ημερομηνία, μια αγάπη, ένα γάμο. Ταξιδεύοντας με ένα σύντροφο γίνεται ακόμη πιο γλυκιά. Το πλοίο συνεχίζει αφήνοντας πίσω του καπνούς από την καμινάδα και αφρούς που εξαφανίζονται στον ουρανό και τη θάλασσα. Είμαι μαζί σας σε αυτό το ταξίδι ως επαγγελματίας φωτογράφος για να καταγράψω μέσα από τον φακό μου τις προσωπικές σας στιγμές, μέσα από την ματιά και την έμπνευση μου. Είμαι περήφανος γιατί ξέρω ότι ενώ το ταξίδι σας συνεχίζεται, οι μνήμες και οι στιγμές που ζήσατε ξαναζωντανεύουν και σας συνοδεύουν όταν ξεφυλλίζετε και βλέπετε το άλμπουμ φωτογραφιών του γάμου σας και το βίντεο. 

Δείτε το site μου εδώ: http://kostasfragias.com/

6932020000

Κεφαλονιά, Αθήνα

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.